E2a

Sådan udskiftes sikringerne i en Ford Explorer

Den SUV industrien har for nylig været på bommen dette sidste årti eller deromkring. Og en stor bidragyder til SUV anledning til berømmelse er Ford Explorer. Ford Explorer er en kraftfuld performer, der er begavet til at have et imponerende udseende. Udseendet virker begge veje, da det er meget imponerende og skræmmende på samme tid.

Der er dem

Der er dem, der viger tilbage fra dette bæst af en Sport Utility Vehicle, fordi de er udsat for pres i den nødvendige vedligeholdelse. Men i virkeligheden er Ford Explorer bygget hård, og hvis det nogensinde bryder ned, reparationer og rettelser er ikke så kompliceret. For eksempel giver udskiftning af en Ford Explorer sikringer ikke tage en hel dag. Her er nogle tips om, hvordan du udskifter sikringerne i en Ford Explorer.

Sådan udskiftes sikringerne i en ford explorer. Sikringsudskiftning korrekte dele.
Sådan udskiftes sikringerne i en ford explorer. Sikringsudskiftning korrekte dele.

  • Sikringsudskiftning korrekte dele. Udskiftning af sikringer til Ford Explorers er let, hvis du er klar til at gøre det. Forberedelse i almindelighed gør opgaver meget lettere. Først have et rum, hvor du kan gøre arbejdet uden at støde ind og ud af vægge eller kasser. En sikring aftrækker er også behov og sikringer af samme rating hos din Ford Explorer sikringer. Få de rigtige værktøjer til at gøre denne opgave for at erstatte din Ford Explorer sikringer på den rigtige måde.
  • Finde sikringen. Hver bil har et sted, hvor de holder deres sikring. For Ford Explorer, er sikringen fundet i sikringen panelet lidt til venstre for din SUV rattet. Det står i førersiden døren. Træk dækslet for at åbne sikringen panel. Nu, omhyggeligt læse listen findes inde i dit panel. Dette vil hjælpe dig med at opdage placeringen af ​​den brudte sikringen at du er ved at erstatte. Sørg for, at du kontrollerer den korrekte strømstyrke på sikringen. Det ændrer for hver Ford Explorer model.
  • Tage sikringen ud. Ved at identificere den rigtige sikring, er det tid til at sætte i den nye sikring. Du vil bruge sikringen aftrækker til at tegne den knækkede ned sikring. Tag et meget tæt kig på sikringen. Hvis den har en udbrændt wire, er sikringen sprunget. Det vigtige er at erstatte den ødelagte sikring med en ny. Smid den knækkede eller brændte sikring så ingen fejlagtigt vil sætte det i nogen sikringsskabet. Indsættelse af et brækket sikring i en sikringsboks kan såre folk og ødelægge ejendom.
  • Lukning af sikringen panelet. Nu, din brudt sikringen er af vejen og den nye sikring er alle indstillet til at blive testet. Sæt sikringen dæksel på igen. Vær forsigtig og erstatte det ordentligt. Sørg for, at der ikke er nogen i nærheden af ​​motoren, når du går til førersædet, og start motoren. Hvis motoren tager et stykke tid at starte eller kræver hårdt start, er der en mulighed for, at sikringen problemet er løst. Redo trinene i at sætte en ny sikring. Sørg for du forsøger på en anden helt ny sikring. Altid være sikker på at tage ud og sætte i sikringer. Hvis sikringen problemet stadig ikke er løst, kan du ringe til en bil mekaniker til at hjælpe dig ud i at regne løsningen på dit Ford Explorer problem.


Ford Explorer er en kompleks maskine, men tage sig af sine sikringer er simpelt nok for dig at gøre. Med denne enkle procedure du kan gøre din elskede SUV køre som ny igen.