E2a

Sådan udføre tricks på Heelys

Heelys sko er blevet et kæmpe hit blandt små børn

Heelys sko er blevet et kæmpe hit blandt små børn. Fremstilles af selskabet med samme navn, Heelys sko er sko, der kan rulle på grund af de indlejrede hjulene i deres såler. De rent faktisk ser ligesom almindelige sportssko, men hvis du undersøger undersiden, vil du finde et eller flere hjul, der er i hver eneste. Heelys sko således er rulleskøjter med hjulene skjult i sålerne. Hvis du bruger Heelys kan du gå eller løbe som du normalt kunne med almindelige sko. Men i modsætning til normale sko, kan du rulle med Heelys som hvis du var rulleskøjteløb eller inline skating. Bremsning er let at gøre, så godt. Du skal blot sænke bageste del af din mund, så at den eneste rører jorden, skaber friktion, og bremser dig ned nok til at gøre en komplet stop.

Sådan udføre tricks på heelys. Heelys sko er blevet et kæmpe hit blandt små børn.
Sådan udføre tricks på heelys. Heelys sko er blevet et kæmpe hit blandt små børn.

Du kan gøre fire typer tricks med dine Heelys: flad overflade tricks (også kendt som jord tricks), kværner, tøvende tricks og lodrette tricks (eller verts). Hver af disse fire typer er yderligere inddeles i sub-typer: grundlæggende, mellemliggende og avancerede. Overflødigt at sige, vil du nødt til at lære det grundlæggende i hver type trick først. Det grundlæggende er, selvfølgelig, grundlaget for alle de mellemliggende og avancerede tricks under samme kategori. Blandt de fire typer af Heelys tricks, er jorden tricks mest populære.

Ground tricks er tricks udført på fladt terræn

Ground tricks er tricks udført på fladt terræn. De er den slags tricks, der fungerer godt på flade, jævne overflader. Grinds er Heelys tricks, der involverer spring og derefter glider hen over en overflade. Men for dig at være i stand til at udføre dem, skal du bruge en speciel model af Heelys sko - den slags, der omfatter en nylon pad, som også vil tjene som landing, efter at du hoppe og før du glider. Stalling tricks involverer stå. Først du ruller på hælene (handlingen er kendt som "krængning"), og derefter springe til en forhøjet overflade eller objekt, holder en kort pause, springe tilbage til jorden, og begynder at rulle (eller krængning) igen. Vert tricks henvise til en række forskellige tricks som du kan udføre kun med en lodret rampe eller skrå overflade.

Hvis du ønsker at lære de forskellige typer Heelys tricks, kan du besøge Heelys hjemmeside (http://www.heelys.com). Sitet har en masse instruktions videoer, som du kan bruge til at lære tricks - fra grundforskning til avanceret. Stedet har også instruktioner og fotos på, hvordan du installerer eller fjerner hjulene på dine Heelys, hvordan man passer dine Heelys sko, og nogle tips om, hvordan man hæl og hvordan man bevæger sig sikker, mens krængning.

Ground tricks er tricks udført på fladt terræn.
Ground tricks er tricks udført på fladt terræn.

En anden måde at lære at udføre Heelys tricks er at tilslutte sig en klub eller organisation af Heelys entusiaster i dit område. Medlemmerne af gruppen bistår hinanden med at lære ikke blot grundlæggende, men også de mere avancerede teknikker i at udføre forskellige stunts med Heelys. Hvis du er heldig, kan du endda komme til at se udstillingen stunts fra gruppens medlemmer, der allerede har mestret de grundlæggende tricks.

Den bedste måde at lære at udføre tricks på Heelys er at se og observere andre, mens de udfører tricks. Men før du begynder, skal du mestrer det grundlæggende først. Og da udføre tricks på Heelys er ligesom at udføre stunts på rulleskøjter, inline rulleskøjter, eller - i et vist omfang - isskøjter, altid huske at bære sikkerhed gear for at beskytte de følsomme dele af kroppen.

Når du er ordentligt gearet og har styr på det grundlæggende, kan du begynde at lære de mellemliggende og avancerede tricks på dine Heelys.