E2a

Sådan tilpasser Kridttavler

Kridttavler er overflader, hvor børn eller lærere skriver

Kridttavler er overflader, hvor børn eller lærere skriver, ved hjælp af en kridt. Kridttavler er normalt ses i skoler og andre uddannelsesinstitutioner. De kan også ses i kommercielle virksomheder, såsom restauranter og caféer. Disse bestyrelser indeholder menuen i restauranten eller beskeder for at lokke kunderne til at købe fra butikken. Andre gange bliver de brugt i hjemmet, når børn studerer eller i køkkener til at skrive beskeder. At have en almindelig kridt bord kan være kedeligt. Du ønsker måske at tilføje designs til at tilpasse din kridt bord.

Sådan tilpasser kridttavler. Kridttavler er overflader, hvor børn eller lærere skriver.
Sådan tilpasser kridttavler. Kridttavler er overflader, hvor børn eller lærere skriver.

Her er nogle af de ting, du kan gøre for at tilpasse din kridt bord:

  1. Color. De fleste kridt boards kommer i farven sort eller mørk grøn. Du kan vælge at ændre farven på din kridt bord ved at male over det med flydende kridt bord maling. Du kan lave din egen kridt bord maling ved hjælp af de farver, du kan lide. Alt du skal gøre er at blande en kop maling med 2 spsk pulveriseret flise injektionsmørtel. Mal dette over din kridt bord og lad det tørre.
  2. Bulletin boards. En anden måde at tilpasse din kridt bord er ved at sætte en opslagstavle til det. Dette vil tilføje til formålet med dit kridt bord. Du kan vedhæfte små noter, notater, påmindelser eller billeder på opslagstavlen. Stick stifter på opslagstavlen, så alle kan pin up beskeder til hinanden. Kridttavler med opslagstavler kan bruges i køkkenet, så du kan sende en indkøbsliste eller vigtige påmindelser om din familie.
  3. Farvet kridt. At gøre din kridt bord mere interessant, kan du nemt købe en kasse med farvet kridt, så du kan bruge forskellige farver, når du skriver på kridt bord. Det ville også være bedre, hvis du køber støvfrit kridt, så der vil ikke være så meget kridt rest flydende om, når du skriver.
  4. Ramme. Du kan forbedre udseendet af din kridt bord ved at lave en ramme for det. Du kan trække på de vigtigste bord med kridt eller du kan også bruge permanent maling til at dekorere på rammen af ​​kridt bord eller på kridt bord selv. Dette vil være en god måde for dig at tilpasse din kridt bord med kunst.
  5. Tilbehør. Du kan tilføje tilbehør til din kridt bord, som vil gøre det mere funktionelt. Et eksempel er ved at tilføje et kridt indehaveren eller en holder til viskelæderet. Du kan blot bruge en dåse eller en brugt container og vedhæft det til den side af rammen.

Disse er nogle af de ting, du kan gøre for at tilpasse din egen kridt bord. Hvis du ønsker, kan du købe glitter og skum bogstaver, som du kan holde fast på rammen af ​​dit kridt bord. Hvis du har børn, der kommer til at bruge kridt bord, ville det være rart, hvis du lægger uddannelsesmæssige plakater ved siden af ​​kridt bestyrelsen at gøre læring mere sjov og interessant for dit barn.