E2a

Sådan spøgelse ride pisken

"Ghost Riding the Whip" er virkningen af ​​at placere en bil i "drive" eller mulighed for at vinde momentum og hastighed, og derefter placere den i frigear på en åben gade, mens få ud af bilen og fortsætter at danse på eller omkring bilen. "Ghost Riding the Whip" blev først praktiseret i Bay Area (eller Oakland, San Francisco og de omkringliggende områder) "sydeshows" og er siden blevet spredt over hele verden ved hjælp af "hyphy bevægelse." Den hyphy bevægelse og dets betydning (uregerlige) stammer fra Bay Area rapper Keak da Sneak, og er siden blevet brugt i reference til alle Bay Area musik. E-40 har ramt sang "Fortæl mig, når to Go" (2006) har nationaliseret hyphy bevægelse og dens handling af "Ghost Riding the Whip" så unge, og alle der er interesserede, til at deltage i en ny måde at have det sjovt med dit køretøj. Mistah FAB s hit single "Ghost Ride It" også fremmet denne nye fænomen "Ghost Riding the Whip."

Trin 1

Bilen

  • Du skal have en automatisk transmission bil for at kunne Ghost Ride the Whip, fordi du skal være i stand til at placere din bil i "Drive" eller "Neutral", selv når de ikke inde i bilen.
  • Bilen skal helst være høj fra jorden, så du nemt kan komme ud af bilen uden at falde ud.
  • Taget og alle dele af bilen skal have let adgang, så du kan ikke bare danse rundt om bilen, men på det.
  • Du bør vælge en gade, der er meget lige og bredt.
  • Din bil skal gå ikke hurtigere end 5-10 mph, så du kan komme tilbage i bilen, hvis det er nødvendigt.
  • Du kan enten begynde at gå 15 mph, og derefter sætte din bil i Neutral og komme ud, eller sigte din bil op ad bakke og læg den i drevet fra starten, så det er en stabil og kontinuerlig hastighed.

Trin 2

Sådan spøgelse ride pisken. Dancing.
Sådan spøgelse ride pisken. Dancing.

Musik

Sørg for at have hyphy musik, såsom "Tell Me Hvornår vil du rejse" ved E-40, eller "Thizzle Dance" af Mac Dre, at give dig selv og dine passagerer den bedst mulige oplevelse. Denne form for musik er musik, "Ghost Riding the Whip" blev skabt til og dermed de komplimenterer hinanden.

Trin 3

Dancing

  • Du skal sørge for at være sikker på alle tidspunkter og aldrig komme i vejen for bilen.
  • Dancing på bilen kan ikke anbefales, da det er usikkert, men er meget sjovt. Kom hyphy er den vigtigste del til dans, samt at have det sjovt med de andre mennesker, som du gør det med.


Trin 1. Trin 2.
Trin 1. Trin 2.

Vigtigst er det, husk at være sikker på alle tidspunkter. Jeg personligt ikke rådgive denne handling, men hvis du er i et sikkert miljø, og hvis du føler det nødvendigt, tager alle forholdsregler og måle for at undgå noget farligt i at ske.