E2a

Sådan sparer et avisudklip i din scrapbog

Én stor materiale, der gør en scrapbog virkelig værd treasuring er væsentligt indhold i det. Der er ting i en avis, som du ønsker at være en del af din scrapbog, så du kan mindes følelsen (succes, stolthed, kærlighed) og hukommelsen bag disse detaljer. Bryllup meddelelser, en dedikeret artiklen, eller endda billeder offentliggjort i avisen, er blot nogle eksempler på disse detaljer værd at klippe og klistre ind i en scrapbog.

Disse poster er midlertidige ligheder af enhver hukommelse, du ønsker at værne om for evigt. Så du samle alle disse elementer og sætte disse oplysninger i en smukt lavet scrapbog. Men disse avis udskæringer lavet af lav kvalitet papir, og dermed de nedbrydes i en kortere tidsrum. Over en kort periode, kan detaljerne begynde at nedbrydes, vil skarpheden begynder at sløre og blive uklar. Her er nogle tips om, hvordan man bevarer og gemme avisudklip for eftertiden i din scrapbog.

  • Du får brug for nogle komplicerede materialer til virkelig at holde scrapbog ligesom nylavede og tilsyneladende ikke forværret med tiden. Først er en de-syre-spray. Du er nødt til at skære den specifikke artikel eller side, du vil gemme i din scrapbog. Når det er gjort, spray det med afsyring spray. Denne løsning vil give papiret skal have en længere holdbarhed og levetid, da syren fjernes. Syren i avisen gør den sårbar over for hurtigere nedbrydning. Ved at fjerne syren gennem afsyring, vil du forlænge kvaliteten af ​​avisudklip.
  • Sørg for, at cut-out artikel eller den side, du vil placere i scrapbog ser stadig den samme eller har samme kvalitet som da den først blev udgivet. Dette er vigtigt, så år efter du først har gemt klipning i scrapbog, vil du stadig få den samme følelsesmæssige og psykologiske effekter, som da du først så klipning i avisen.
  • Lægge ud udklip på siderne i scrapbog. Efter afsyring proces, så sørg for at placere element (cut-out eller siden) i et smukt og tidløst layout, så det ville matche kvaliteten af ​​avisen selv når den ses år fra nu. Og ville det være det, en tidløs skat du kan altid få inspiration fra.
  • Du kan også gøre en masse kreative ting herfra. Udforsk enhver kunstnerisk alternativ som indrammer avisen efter de-forsurende det. Eller, scanne den og redigere den digitalt, så du kan skabe et bedre kunstnerisk og moderne udseende på din scrapbog. Må ikke begrænse din fantasi. Himlen er grænsen. Bare husk at de-syrne avisudklip så det stadig vil have avisen udseende, du ønsker.


Treasure enhver hukommelse, du har, og lad det ikke forsvinde

Sådan sparer et avisudklip i din scrapbog. Du får brug for nogle komplicerede materialer til virkelig at holde scrapbog ligesom nylavede og tilsyneladende ikke forværret med tiden.
Sådan sparer et avisudklip i din scrapbog. Du får brug for nogle komplicerede materialer til virkelig at holde scrapbog ligesom nylavede og tilsyneladende ikke forværret med tiden.

Treasure enhver hukommelse, du har, og lad det ikke blegne. Når du får, hvad du virkelig vil - og har chancen for at få det offentliggjort i et blad eller en avis - glem ikke at sprøjte det og de-surt det, så den samme følelse ville gøre dig hype, fordi du ikke kan generobre at samme øjeblik, eller at samme følelse. Uanset om det er stolthed, kærlighed, succes, triumf, eller bare et stykke hukommelse, du ville virkelig ønsker at se på, når du bliver gammel, gør det mindeværdigt.