E2a

Sådan sikkert fjerne fine ridser fra bilens lak

For mange mennesker er bilen mere end blot et køretøj til transport

For mange mennesker er bilen mere end blot et køretøj til transport. Mange mennesker investerer kraftigt i deres biler, vælge deres biler grundigt, og med tiden vokse knyttet til deres biler. Hvis du ønsker at holde din bil i topform, bør du fjerne de fine ridser, at biler får fra almindelig slid og ælde. Her er hvordan.

Vask. Begynder ved at vaske bilen grundigt

Sådan sikkert fjerne fine ridser fra bilens lak. Autovoks es.
Sådan sikkert fjerne fine ridser fra bilens lak. Autovoks es.

Vask. Begynder ved at vaske bilen grundigt. Uanset hvor ren bilen ser ud, så husk at der sandsynligvis vil være masser af mikroskopisk skidt og snavs fastgjort til bilen. Du skal fjerne alle disse, således at overfladen af ​​bilen, hvor den klare lag påføres efterlades tomt. Først når den klare coat lag er bare, vil du være i stand til at anvende bilen voks, der vil fylde i og besætter de kamme fra ridser i bilens maling ridser. Vand ned din bil med en haveslange og bruge en blød svamp dyppet i varmt sæbevand væske til at rengøre bilen.

Tør. Bagefter tørrer ned bilen med en blød og ren klud. Tørring ned bilen er nødvendig, da enhver fugt på bilen kan fortynde voks, der skal anvendes til behandling af små ridser i bilen. Hvis du har en blæser, kan du også bruge dette til at tørre bilen ned.

Autovoks es. Dernæst skal du vælge en høj kvalitet bilvoks at polere bilen med. Husk, at bilens voks ikke er designet til blot gøre bilen glossier. En høj kvalitet bilvoks vil også fjerne fine ridser, når voks udfylder linjer i bilens ridser. Der er masser af bil voks på markedet, men ikke alle vil fjerne fine ridser. De bedste produkter er dem, der har modtaget positive anmeldelser fra andre brugere. Kontroller internettet for dette. Nogle af de produkter, som du kan bruge, omfatter Turtle Wax og Meguiar s ScratchX.

For mange mennesker er bilen mere end blot et køretøj til transport. Polsk.
For mange mennesker er bilen mere end blot et køretøj til transport. Polsk.

Rub. Placer en skilling størrelse mængde bilvoks på puden, der følger med bilen voks. Gnid forsigtigt voks ind i det område, hvor de ridser er fundet. Sørg for, at du gør dette omhyggeligt, da der er skrappe kemikalier i bilen voks, der kan undertiden bar gennem malingen lag i bilen, når den gnides for grundigt på overfladen af ​​bilen maling. Nogle bil voks fungerer ved at udfylde ridser med voks, mens andre arbejder ved at fjerne overfladelaget af den klare coat, således at overfladen af ​​bilen udjævnes. Men måde bilvoks virker, skal du sørge for at gnide i produktet omhyggeligt.

Polsk. Bagefter tage et rent stykke frotté og bruge det til forsigtigt at polere bilen. Den frotté vil give bilen den blanke og glas-lignende finish, som de fleste bilejere vil have på deres bil. Du kan også bruge bil sprays at tilføje mere glans til din bil.

Med disse trin, er at fjerne de fine linjer og ridser på din bils maling job mulig. Med blot en time eller to, bør du være i stand til at gendanne din bil til sin oprindelige skønhed.