E2a

Sådan scrapbog med gamle lykønskningskort

Vi har alle lykønskningskort kollektion, der kommer fra gradueringer

Vi har alle lykønskningskort kollektion, der kommer fra gradueringer, Easters, jubilæer, Christmases og fødselsdage blandt andre. Disse kort er sentimentale, men der er kort, der ikke værdi længere. Nu kan i stedet for at smide dem i en skraldespand, så tænk på kreative måder om, hvordan man genbruge dem. Bruge dem i scrapbog er en kreativ idé og guiderne nedenfor hjælper dig hvordan.

  • Saml gamle lykønskningskort, som du kan bruge til scrapbooking. Udover dine kort, kan du spørge familiemedlemmer eller venner, hvis de kan give deres.
  • Saml de andre materialer, som du har brug for scrapbooking. Nogle af disse materialer som saks, specialpapir, lim, farve blyant og viskelæder kan være tilgængelige på dit hjem. Så tjek de materialer, før du køber.
  • Planlæg din scrapbog. Visualiser, hvordan du ønsker din scrapbog skal vises. Der er forskellige tilgange, som du kan anvende som collage og mosaik. Læs håndværk magasiner og online sites for idéer. Du skal have en idé i tankerne, når du sætter dig ned for at gøre scrapbog så kan få en bedre kreativ arbejdsproces.
  • Lav et motiv til din scrapbog. Find gamle lykønskningskort med et lignende design. Skær design på forsiden eller bagsiden del af de gamle lykønskningskort. Du kan også bruge hele siden hvis nødvendigt. Du kan også lave forskellige scrapbøger som en til dit bryllup og en anden til dit barns dåb og så videre.
  • Planlægge indholdet af scrapbog. Visualiser den første og sidste side i scrapbog og hvad vil du tilføje i mellem. Den første og sidste side kan have en lignende udformning. Du kan også sætte sektioner i scrapbog. Ligesom hvis du vil gøre et bryllup scrapbog, så gør det første afsnit om ægtepagt, det andet afsnit om brylluppet, den tredje om bryllupsrejse, og så videre. Sørg for, at alle billeder, noter og scrapbog tilbehør er ved siden af ​​dig, når du begynder at arbejde, fordi det kan blive svært, hvis du mister din rytme, fordi du har brug for at finde nogle vigtige detaljer.
  • Find gamle lykønskningskort med originale beskeder. Disse er sentimentale kort, men du kan bruge beskeder uden at beskadige de oprindelige kopier. Bare skrive noter i kortene i en skrivemaskine eller en computer og udskrive dem. Du kan også kopiere dem på en anden papir og sende dem i din scrapbog. Du har nu en sentimental scrapbog, uden at du beskadige de oprindelige kopier.
  • Polere din scrapbog. Gør dette trin efter du har lagt alle de poster i din scrapbog. Kig på arrangementer af de elementer og ændre dem, hvis du ikke er tilfreds, hvordan de ser ud.


Sådan scrapbog med gamle lykønskningskort. Saml gamle lykønskningskort, som du kan bruge til scrapbooking.
Sådan scrapbog med gamle lykønskningskort. Saml gamle lykønskningskort, som du kan bruge til scrapbooking.

Du kan holde scrapbog for dig selv og for besøgende at sætte pris på. Det er også rart at give dem til en værdifuld for dig. Det er en gør-det-selv projekt, så chancerne for at det bliver værdsat er høje.

Realiseringen af ​​et scrapbog af gamle lykønskningskort er en praksis for at blive kreative og ressourcestærke. Når du har gennemført flere projekter, kan du prøve andre ting at blive kreative bruge udløbne eller tomgang elementer, der kan findes på din husstand.