E2a

Sådan reparere dørhåndtaget af en GMC lastbil

Selv om dette virker som en hård opgave

Selv om dette virker som en hård opgave, reparation af dørhåndtaget af en GMC lastbil er temmelig overskueligt. Selvfølgelig er dette antager, at du har grundlæggende bil know-how og have fuldført mindre reparationer før. Hvis ikke, så fortvivl ikke. Du kan altid henvise til din instruktionsbog eller læs følgende retningslinje.

  • Frakobl det negative batterikabel. Forinden eventuelle reparationer til din bil, er det nødvendigt først at tage det negative batterikabel fra terminalen. Dette vil forhindre enhver mulighed for kortslutning.
  • Tag dørpanelet slukket. Brug stjerneskruetrækker, løsne skruerne i din lastbil armlæn. Derefter lirke døren panel fra døren efter fjernelse af skruer.
  • Fjern wirings. Du er nødt til at afbryde stik, så du kan helt frigøre dørpanelet. Når du har gjort dette, der er afsat dørpanelet. Derefter skal man fjerne plast fugt skjold.
  • Afbryd dørhåndtaget. Fjern alle møtrikker og skruer, der holder dørhåndtaget på plads. Den første ting, du skal fjerne den stang, der er fastgjort til dørhåndtaget. Derefter fortryde møtrikkerne, der holder dørhåndtaget forbundet med døren. Sørg for at bruge de rette værktøjer til at gøre dette arbejde lettere.
  • Tag dørhåndtaget. Når du har fortrudt alle de skruer, der holder dørhåndtaget, kan du forsigtigt trække det ud sin plads. Hold denne gamle dørhåndtag.
  • Forbered en ny dør håndtag. Den gamle dørhåndtag skal udskiftes med en ny. Sørg for at købe en, der er relevant for din GMC lastbil model. Hvis du ikke har en idé om, hvad slags til at købe, kan du bringe den gamle håndtag, når du handler.
  • Installer dørhåndtaget. Først skrue møtrikkerne på dit nye håndtag. Derefter vedhæfte stangen, som du tidligere fjernet fra den gamle håndtag, til den nye. Sæt stangen i dørhåndtaget hul og sæt den på plads.
  • Genmontering delene. Nu skal du nødt til at geninstallere de dele, du har fjernet et stykke tid siden. Fastgør wirings, satte plastik fugt skjold tilbage, og installere dørpanelet. Armlænet skal også sættes tilbage på plads. Se til, at de klip, skruer og møtrikker er ordentligt sikret.
  • Prøv den nye dørhåndtaget. Du er nødt til først at slutte batterikabel til terminalen. Så prøv at åbne døren. Dørhåndtaget skulle nu være ordentligt arbejde.


For specifikke reparationsinstrukser

Sådan reparere dørhåndtaget af en GMC lastbil. Frakobl det negative batterikabel.
Sådan reparere dørhåndtaget af en GMC lastbil. Frakobl det negative batterikabel.

For specifikke reparationsinstrukser, er det altid bedst at læse din instruktionsbog. En reparation manual kan også anvendes, som detaljer om reparation forskellige GMC lastbil problemer. Hvis dette er din første gang at gøre en reparation, er det klogt at have en ekspert guide dig igennem. Han kan lære dig de forskellige dele, viser, hvordan du udføre reparationer trin, og endda give dig nogle tips til, hvordan du gør reparationen. Men hvis du ikke har tillid til at reparere dørhåndtaget, kan du sende lastbil til en auto mekaniker. Men sørg for at finde ud af, hvordan han reparerer dørhåndtaget, så du kan gøre det selv, hvis det bliver brudt igen.