E2a

Sådan optage gaskøb og køretøj kilometertal at beregne miles per gallon

Kørsel i egen bil kan gør rejsen hurtigere og mere behagelig

Kørsel i egen bil kan gør rejsen hurtigere og mere behagelig. Du kan gå når som helst og hvor som helst du vil, uden at skulle bekymre sig om der vil være en tilgængelig køretøj. Men efter at have din egen bil også kræver vedligeholdelse for at sikre, at det er i god kører tilstand. Plus, du skal bruge for benzin til din bil til at køre. I denne tid, hvor prisen på benzin bliver højere og højere, vil computing bilens miles per gallon være meget nyttigt, så du har en idé om, hvor meget du vil bruge på din bils benzin i en måned. Dette vil hjælpe dig budget dine penge og hjælpe dig med at beslutte, hvornår og hvor du vil bruge din bil. Du kan beregne miles per gallon med gassen, du har købt og køretøjets kilometertal eller den afstand, som din bil. Beregning dette er nemt og kræver kun grundlæggende matematik viden.

Sådan optage gaskøb og køretøj kilometertal at beregne miles per gallon. Forbered de ting, du får brug for i optagelsen.
Sådan optage gaskøb og køretøj kilometertal at beregne miles per gallon. Forbered de ting, du får brug for i optagelsen.

Her er de trin til, hvordan man optager gaskøb og køretøj kilometertal at beregne miles per gallon.

  • Forbered de ting, du får brug for i optagelsen. Disse er ikke dyre, og disse er også let at finde. Bortset fra den bil, du allerede har, og den gas, du normalt køber, vil du kun brug for en notesblok og pen. Hvis du ønsker beregning skal være nemmere, kan du også medbringe en lommeregner med dig.
  • Vær opmærksom på kilometertal. Optagelse af oplysninger, du har brug for i beregningen miles per gallon starter den i det øjeblik du køber gas. Fyld din bils benzintank og noterer sig kilometertal, du ser på din bil. Der er ingen grund til at notere sig den købte gas endnu, fordi det kilometertal, at du har var kilometertal for den gas, blev allerede brugt på bilen. Det kilometertal, du noterede vil blive brugt i beregningen på din næste køb af gas. Kør som du plejer, indtil det er tid til at fylde benzintanken igen.
  • Vær opmærksom på detaljer om næste gas fylde-up. Når det er tid til at fylde din bils benzintank igen, notere sig gallons af gas indkøbt samt kilometer vises på din bil. Du har nu kilometertal som du fik på din første køb af gas, kilometerstand du fik på dit andet køb af gas samt hvor mange gallon af gas blev købt.
  • Beregne miles per gallon. Nu hvor du har de nødvendige oplysninger, er det tid til at beregne dine miles per gallon. Først får forskellen mellem de to mileages på din notesblok. For at gøre dette, trække den første kilometer fra den anden kilometertal. Når du får den forskel, opdele dette ved gallons af gas på det andet køb. Dette vil give din bils miles per gallon.


Hvis du ønsker at være mere præcis med resultatet

Hvis du ønsker at være mere præcis med resultatet, kan du gentage processen ved at tage til efterretning kilometertal og gas indkøbt ligesom du gjorde på de givne trin. Bare sørg for, at du altid medbringe en notesblok og pen på din bil. Desuden huske, at accelerationen på grund af at stoppe og starte, når følgende trafiklys signalerer samt når bilen sidder fast på tung trafik vil bruge mere gas på din bil.