E2a

Sådan oprettes en simpel scrapbog layout

Da digitale kameraer bliver bedre og billigere, flere og flere mennesker foretrækker at holde digitale kopier af deres billeder end få dem trykt på fotopapir. Men hvis du er en af ​​dem, der havde samlet hundredvis, måske endda tusindvis af fotografier i årenes løb, er det tid til at bringe ud af disse kasser og begynde at organisere dem i en mere fashionable måde gennem scrapbooking.

Scrapbooking er den metode til at bevare den personlige og familiens historie i dekoreret album eller scrapbøger med fotografier, trykte medier, og memorabilia. Det er en hobby for millioner af europæere, der finder scrapbooking en fornøjelig og produktiv fortid tid.

Et aspekt af scrapbooking at fascinere mange scrappers

Et aspekt af scrapbooking at fascinere mange scrappers, som scrapbog entusiaster kaldes, er skabelsen eller design af scrapbog layout. Scrappers tilbringe timer planlægger hvordan scrapbog skal se ud. Fra forside til bagsiden, er hver side omhyggeligt designet til at sørge for, at de går med det overordnede tema i scrapbog. Dog ville nybegyndere scrappers finde det nemt at oprette en simpel scrapbog layout på egen hånd. Her er en guide til at skabe en simpel scrapbog layout af din egen.

  1. Vælg et tema. Under et overordnet tema til din scrapbog ville gøre det lettere for dig at vælge, hvilke fotografier til at omfatte og hvilke dekorationer til at bruge. For eksempel kan du bruge en blomst tema som et koncept for din sommer fotografier, eller endda en strand tema til din families udflugt billeder.
  2. Beslut, hvilke fotografier til at omfatte. For at gøre dette, læg alle fotografier i en tabel, og vælg de strejkende dem først. Hvis der kun er en håndfuld af disse billeder, som du kan vælge kun at bruge et enkelt fotografi til en side i din scrapbog. Vær sikker på at afsætte plads til journal. Det er det rum, hvor du skriver noget om billedet. Det kunne være en kort billedtekst, en lille anekdote, eller en forklaring på, hvorfor det billede er mindeværdig.
  3. Start med at skære. Nogle billeder ikke er så god som andre. Hvad du kan gøre er beskære billedet, så det vil bringe fokus på den del, du vil fremhæve. Gruppe disse beskåret billeder i en side. Man kan enten indsætte dem separat eller forbundet med hinanden. Der er aldrig en rigtig eller forkert måde at arrangere disse beskåret fotografier. Bare følg dine instinkter og være så kreative som muligt.
  4. Løft det. Hvis du ikke er meget sikker på dine kreative evner, kan du bare få tjek offentliggjorte scrapbøger og lede efter inspiration til din egen. Ændre layoutet efter din smag. Scrappers kalder denne proces som scraplifting. Du kan få layout ideer til din scrapbog på Scrapbooking.com

Oprettelse af en simpel scrapbog layout er let

Sådan oprettes en simpel scrapbog layout. Beslut, hvilke fotografier til at omfatte.
Sådan oprettes en simpel scrapbog layout. Beslut, hvilke fotografier til at omfatte.

Oprettelse af en simpel scrapbog layout er nemt. Bare husk at lade dine kreative safter flow. Efter alt, når det kommer til at dokumentere din personlige eller familie historie er der ingen bedre dommer af layoutet, den skal følge, end dig. Så bare følg dine instinkter og lad det kunstneriske du kommer ind i livet.