E2a

Sådan opretter Scenetilbehør

Selv i denne dag og alder

Selv i denne dag og alder, er teaterforestillinger stadig en stor form for underholdning og en fantastisk måde at fremvise talenter og kunst. Der er stadig nogle ting, som de film kan ikke kopiere, såsom levende skuespil. Hvis du planlægger en teaterproduktion, dog vil du nødt til at skabe passende Scenetilbehør. Her er hvordan.

Sådan opretter Scenetilbehør. Selv i denne dag og alder.
Sådan opretter Scenetilbehør. Selv i denne dag og alder.

  • Planlægning. Det første skridt til at gøre rekvisitter er at omhyggeligt planlægge. Der er næsten ubegrænsede poster, der kan anvendes til rekvisitter, hvilket er hvorfor det er bedst at starte med en god plan, der vil definere præcist, hvad der skal gøres. Sørg for, at du stole på storyboardet, så du forstår, hvad natur, du forsøger at replikere, og hvilke elementer skuespillerne får brug under spillet selv. Så meget som muligt, bør du også koordinere med instruktøren og scenograf, som vil give dig ideer til, hvordan rekvisitter skal se ud.
  • Indkøb. Efter at bemærke og notering ned alle de elementer, du har brug for, er det næste skridt for at købe den faktiske materialer, der skal bruges til at skabe produkterne. Der er mange billige materialer, som du kan bruge til at gøre næsten alt. Det grundlæggende, at du har brug for at købe, er imidlertid papkasser, tekstiler, maling, lim, søm, træstykker, pensler, stokke, og Styrofoam. Med disse grundlæggende materialer, kan du oprette næsten alt startende fra prop biler til prop stuer.
  • Skæring. Derefter opretter en plan for hvert element, du bliver nødt til at bygge. For eksempel, hvis du vil skabe en kunstig pejs, vil du nødt til at oprette en boks, der vil blive malet sort, og hvor du vil sætte kunstige logfiler, der kan være fremstillet af rullet op aviser, der er blevet malet brun. For at oprette ilden, kan du bruge rød, orange og gul plastik ark, der er blevet skåret i flamme figurer. Vedhæfte disse på toppen af ​​en boks, der har pærer nedenunder og en fan. Når du tænder for elpærer og blæseren vil plastplader i den falske pejs flimre og bevæge sig som naturlig ild. Har en plan for hvert element, du får brug for rekvisitter.
  • Montage. Efter planlægning hvert element, uddelegere oprettelsen af ​​emnerne til medlemmerne af prop udvalg. Hvis du har til opgave at skabe de rekvisitter selv, skaber en tidsramme, så du vil have en tidsplan for at følge og så du vil være i stand til at afslutte de rekvisitter til tiden. Sørg for at du tild tid nok ikke kun for skæring, syning, limning og sømning delene sammen, men at du også give tilstrækkelig tid til malingen tørre, i tilfælde af du male rekvisitter. Dette er vigtigt, især hvis du arbejder på papmache produkter, der får brug for to tørretider - én fra papmache til tørre, den anden for malingen at tørre.

Med disse i tankerne, bør du være i stand til at skabe dine egne rekvisitter til et teaterstykke teatralske produktion. Prøv at få så mange mennesker til at hjælpe, så du vil være i stand til at afslutte rekvisitter så hurtigt som muligt.