E2a

Sådan opretter dit eget sted kortholdere

Oprettelse af dit eget sted kortholderen til din fest eller event kan hjælpe dig med at spare en masse penge. Snarere end at købe dem fra en specialitet butik eller bestille disse fra restauratøren, kan du gøre det selv med et par materialer og lidt ekstra tid. Hvad er stor med at skabe dine egne sted kort indehavere er, at du kan designe dem til nøje at følge temaet for din fest eller begivenhed.

Hvad skal du bruge:

Sådan opretter dit eget sted kortholdere. Plant den lige ende af metaltråden til en lille gryde med sand.
Sådan opretter dit eget sted kortholdere. Plant den lige ende af metaltråden til en lille gryde med sand.

 • Metaltråd
 • Små urtepotter
 • Tænger
 • Bambus
 • Saw
 • Grus, sand eller Styrofoam

Brug af metaltråd

Metaltråd kan købes fra enhver håndværk butik eller isenkræmmer. Vær sikker på at du køber wire, der er tyk nok til lodret stå og holde bordkort. 18-gauge ledning bør gøre.

 1. Mål omkring 9-12 inches af metaltråd og skæres med forkant med tangen. Du har måske at vride tangen lidt for at skære igennem metaltråden.
 2. Tag den ene ende af metaltråden med spidsen af ​​tangen og pak det omkring spidsen af ​​tangen flere gange, indtil metaltråden er viklet.
 3. Plant den lige ende af metaltråden til en lille gryde med sand, grus eller Styrofoam (skåret til at passe puljen). Dette bør normalt stå på sine egne. Ellers kan du også nødt til at spole den ene ende af sted metaltråd at have et fastere greb om sand eller grus.

Alternativt kan du også dekorere din metaltråd, og du kan gøre det stå på sine egne.

 1. Mål en 12-tommer længde af metaltråd og skær den med tangen. Tag den ene ende med spidsen af ​​tangen og spole det rundt for at gøre det sted kortholderen.
 2. Streng nogle perler ind i wiren. Du kan indstille disse på plads ved hjælp af en limpistol.
 3. Vride bunden af ​​tråden sådan, at den danner en stor cirkel omkring 2-3 inches i diameter. Dette vil tjene som base for din plads kortholderen.

Brug af bambus

Du kan dekorere potten til at følge temaet for den part eller begivenhed. Hvis du har ekstra tid.
Du kan dekorere potten til at følge temaet for den part eller begivenhed. Hvis du har ekstra tid.

Bambus kan købes fra håndværk butikker eller havearbejde levering butikker. Få tynd bambus, måler cirka en tomme i diameter.

 1. Mål omkring 6-9 inches af bambus og skåret med en sav.
 2. Hold stykke lodret og så et hak i den ene ende. Indhakket bør være about1 / 4 tommer dyb.
 3. Sæt bambus ind i den lille gryde. Den notched ende bør holde bordkort stramt.

Du kan dekorere potten til at følge temaet for den part eller begivenhed

Du kan dekorere potten til at følge temaet for den part eller begivenhed. Du kan indsætte udskæring blomster, udskrifter eller simpel farvet papir på potten. Hvis du bruger metaltråd, kan du vride og bøje metaltråd i forskellige former, for at følge begivenhedens tema.

Hvis du har ekstra tid

Hvis du har ekstra tid, kan du endda male på metaltråd eller bambus selv, at gøre det mere koordineret med temaet for begivenheden. Eller du kan male mønstre i bambus selv. Dine gæster kan derefter tage hjem disse sted kort indehavere, som de kan bruge som foto indehavere eller for at holde små memo puder.