E2a

Sådan måler størrelsen af ​​en conga tromme

Målingen af ​​tromlen bestemmer den lyd, det vil producere

Målingen af ​​tromlen bestemmer den lyd, det vil producere, blandt andet. I tilfælde af en conga tromle, er hovedets diameter det målte. På den anden side er der andre målinger på andre dele af en conga tromle, bevirke, at en conga tromle vil gøre. Den nederste bredde, maksimal bredde, samt tromlens højde, kan give dig et fingerpeg om, hvad slags lyd det frembringer.

Hvis du er interesseret i at lære hvordan man kan måle en conga tromme

Sådan måler størrelsen af ​​en conga tromme. Måle diameteren af tromlen hoved ved at holde lineal eller et målebånd over den.
Sådan måler størrelsen af ​​en conga tromme. Måle diameteren af tromlen hoved ved at holde lineal eller et målebånd over den.

Hvis du er interesseret i at lære hvordan man kan måle en conga tromme, her er hvordan. Men før alt andet skal du først forberede de materialer, du vil bruge ved målingen af ​​en conga tromme. Du skal bruge følgende ting: lineal, blyant, lommeregner, snor, målebånd og vægt.

  • Måle diameteren af tromlen hoved ved at holde lineal eller et målebånd over den. Sørg for, at lineal eller målebånd ligger lige over hovedet, så det ville være mere korrekt. Sørg også for, at linealen eller målebånd passerer gennem centrum af tromlen hoved. Denne måling af diameteren er en af ​​de mest vigtige at gøre, fordi det er her, du vil vide, hvordan lav eller høj tonehøjde af tromlen er.
  • Få måling af omkredsen efter at få diameter. For at gøre dette, er du nødt til at mangedoble værdien af ​​din diameter ved 3,14. Dette vil være din omtrentlige omkreds. Eller du kan vikle målebånd rundt om tromlen hoved og tage til efterretning af målingen.
  • Næste trin er at måle bunden af ​​tromlen. For at gøre dette, skal du dreje tromlen på hovedet, og derefter måle dens diameter den måde, du målte dens hoved.
  • Mens tromlen er stadig på hovedet, kan du nu måle dens højde. Du kan gøre dette ved hjælp af en snor og derefter binde en vægt på spidsen at rette strengen. Efter dette, sænkes strengen indtil det punkt, hvor det rører hovedet af conga. Ved hjælp af en pen, den del af strengen, hvor den kommer ud af conga bund markere.
  • Nu hvor du har strengen mærket, lægge den lige og derefter måle den ved hjælp af lineal eller målebånd. Du bør måle det fra det mærke du har lavet hele vejen til vægten. Efter at få målingen, tilsættes ca ¼ tomme til at redegøre for tykkelsen af ​​huden.
  • Det næste trin er at måle selve conga. Ved hjælp af en snor igen, pak det omkring bredeste del af conga og derefter markere strengen. Måle strengen, og dette vil være den bredeste omkreds af tromlen. Vær sikker på, at strengen ikke slap, kurve opad, eller kurve nedad, mens indpakning det omkring tromlen.
  • Inddel bredeste omkreds conga med 3,14 for at få sin diameter.


Disse er alle de trin, du skal gøre for at måle en conga tromme. De er meget nemme at gøre og er meget praktisk, også.