E2a

Sådan levitate små genstande

Børn, og selv voksne, har altid været fascineret af magiske tricks. Der var en tid, hvor cirkus var meget populær, og bortset fra akrobater var klovne udfører magiske tricks højdepunktet i showet.

I dag

Sådan levitate små genstande. Materialer, du skal bruge.
Sådan levitate små genstande. Materialer, du skal bruge.

I dag, man ikke er nødt til at være en erfaren tryllekunstner til at være i stand til at trække off avancerede tricks. Der er nu flere nyhed butikker, der sælger rekvisitter til tryllekunstnere eller endda bare for hobbyfolk. Disse rekvisitter er specielt lavet til tricks og blev mønstret fra, hvad erfarne tryllekunstnere bruger i deres shows.

Hvis du også gerne se tv

Hvis du også kan lide at se TV, kan du have set et show, hvor en maskeret tryllekunstner optrevler nogle af de mest populære magiske tricks. En af de mest gådefulde tricks involverer levitation. Ville du ikke ønsker at vise til din familie og venner ved at lære at svæve små genstande? Amaze eller endda skræmme venner eller totalt fremmede med denne enkle trick. Læs vejledningen nedenfor for at vide, hvordan tryllekunstnere gør det.

 • Materialer, du skal bruge:
   • Klar tape eller nogen klar klæbemiddel, såsom voks
   • Clear streng, ligesom nylon eller fiskeri wire
   • Små materiale til at svæve, ligesom en kuglepen
 • Saml de materialer, du har brug for. Sørg for at du har alt hvad du behøver med dig. Kig efter en let og lille objekt, som du vil bruge til levitation trick. Båndet eller voks, som du vil bruge, skal være ren og klar. Sørg også for, at din streng er klar og tynd, så det vil ikke være synlig for din målgruppe.
 • Juster belysningen. Hvis du kun forsøger dette trick for første gang, så prøv at lege med rumbelysning at sikre, at det ikke forårsager snoren og båndet at vise. Når du er mere erfaring, kan du flytte dine trick udendørs, hvor du ikke har megen kontrol af lys.
 • Placer klare klæbemiddel på den ene ende af snoren. Holde det til en finger på den ene hånd. Gør det samme med den anden ende af snoren. Tilslut denne ende til den anden hånd. Bemærk, at strengen ikke bør være for lang eller for kort. For nu prøve at arbejde med en 1 meter lang snor og justere længden efter behov senere.
 • Få den lille objekt, du ønsker at svæve. Brug den klare klæbemiddel og holde objektet i midten af ​​den klare brod.
 • Øv din trick. Det ville være bedst at øve dit levitation trick i fra et spejl. Flyt din hånd rundt og se hvilken vinkel ser bedst. Tilføj effekter ved drastisk at flytte dine hænder fra hinanden langsomt og handle, som om du koncentrerer på at gøre objektet flyde.
 • Udfør foran folk. Efter at have øvet et par gange, vise din nye magiske trick til venner og familie. Lav en dejlig historie kredser omkring den lille objekt, du bruger, før du gør det trick. På denne måde vil alles opmærksomhed være på objektet og ikke på sine omgivelser. Det vil være mindre sandsynligt for dem at lægge mærke til strengen.


Med nok praksis, kan du udføre det trick, hvor du kan bede folk om at aflevere dig en lille genstand for deres valg, som du vil levitate. Så længe objektet vil holde sig til strengen, skal du være i stand til at udføre det trick gnidningsløst.