E2a

Sådan laver mejsler fra jernbanen spikes

Nogle jernbanespor forbliver uudnyttede, når de er gamle

Nogle jernbanespor forbliver uudnyttede, når de er gamle. Disse forladte numre er også tilbage med ubrugte jernbanen materialer som pigge og andre metaller. Nogle mennesker får disse materialer og sælge dem til junk butikker. Nogle bruger pigge som råvarer til mejsler. Dette skyldes omdannelse af jernbanen pigge til mejsler er let. Savning og arkivering er de eneste to færdigheder, som du har brug for at gøre mejsler ud af disse spikes. Mejsler kan endda give dig større bukke end blot de gamle rustne pigge. Så hvis du ønsker at lære mere om denne opgave, skal du læse de enkle instruktioner nedenfor.

Her er de trin om hvordan man laver mejsler fra jernbanen spikes:

  1. Få jernbanen spikes. Saml pigge, der stadig lige. Bøjet og knækket spikes er ubrugelige. Rens ud løst rust og snavs med en klud. Vær forsigtig, når du rengør spikes. Du kan skære dig selv. Sår inficeret med rust kan være farlige.
  2. Bær beskyttelsesudstyr. Bær beskyttelsesbriller for dine øjne. Flying metalfyldninger kan indtaste dine øjne og beskadige dem. En støvmaske er godt at undgå at indånde metalstøv. Også bære tykke klud handsker. Dette er for at beskytte dine hænder, mens savning. Handskerne kan også give dig et bedre greb om saven. Bær sko for at beskytte dine fødder fra at få eventuelt ramt af piggene.
  3. Forbered en førstehjælpskasse. Medbring en førstehjælpskasse med dig på arbejdspladsen. Ulykker kan ske. Det er bedre at være klar. Sørg for at du har band-hjælpemidler, antiseptisk, bomuld og andre sår-behandling salver.
  4. Oplevede spyddene. Få en af ​​piggene. Placer den på arbejdsbordet eller noget arbejde overflade. Put aviser nedenunder. Dette er for de metalfyldninger. Direkte placere nedstryger under piggen har buede hætte. Så længden af ​​piggen i en 90 graders vinkel. Pause og tjek vinklen. Stop, når hætten falder af spyddet.
  5. Indsende de savede spike. Få din grove fil. Fil enden af ​​savede spike. File indtil udgangen er moderat flad. Så snup en mindre fil til at udjævne væk de skarpe pletter omkring de afskårne kanter. Dette er for at undgå utilsigtede nedskæringer på grund af sin skarphed.
  6. Opret mejsel. Fil den anden ende af spyddet. File indtil udgangen er skarp nok til en mejsel. Forfine den kant, indtil du er tilfreds med sin skarphed.

Gør det samme med de andre spikes du har indsamlet

Sådan laver mejsler fra jernbanen spikes. Få jernbanen spikes.
Sådan laver mejsler fra jernbanen spikes. Få jernbanen spikes.

Gør det samme med de andre pigge, du har indsamlet. Vær forsigtig, når du så piggene. Du kan skære dig selv. Også, prøv ikke at blive stukket med de strittende kanter. Bortskaffe avisen indeholdende de faldne metalfyldninger korrekt. Put avisen i en plasticpose. Skraldemanden kan rode gennem papirkurven og bliver såret af metal fyld. Brug mejsler ordentligt. Put det i god brug. Brug det ikke til at såre nogen. Også, prøv ikke at få dig selv anholdt, da du får jernbanen spikes. Spørg tilladelse, hvis det er muligt. Husk, stjæle jernbanen ejendom er en føderal lovovertrædelse.