E2a

Sådan laver du en hula hoop

Hula-hoop er en af ​​de mest populære og underholdende spil, ikke kun for børn, men også for unge voksne. Desuden er det tjener som en fitness rutine for teenagere og voksne. I betragtning af den brede vifte af funktioner, det kan tjene - fra afslappet aktivitet til at opretholde ens krop figur - er det ikke overraskende, at hula-hoop er sådan en charme for dig. Hvis du ikke kan hjælpe dig selv fra ønsker, at du har din egen hula hoop, så ærgre ikke mere! I et par enkle trin, kan du lave en hula-hoop på din egen! Før du ved af det, vil du være derude i dit nabolag, vride og dreje med din helt egen hula-hoop.

Sådan laver du en hula hoop. Forbered de værktøjer, du skal bruge: Realiseringen af et hula-hoop kræver de fleste af de almindelige værktøjer, der anvendes af en tømrer.
Sådan laver du en hula hoop. Forbered de værktøjer, du skal bruge: Realiseringen af et hula-hoop kræver de fleste af de almindelige værktøjer, der anvendes af en tømrer.

  1. Forbered de værktøjer, du skal bruge: Realiseringen af et hula-hoop kræver de fleste af de almindelige værktøjer, der anvendes af en tømrer. Som et advarende ord, håndtere redskaber samt de kan beskadige dig. Du skal bruge en fræser, en hårtørrer, en schweizisk eller hobbykniv, en balle, en fil, en betydelig længde på sandpapir, et måleinstrument består af klud og et par handsker. Handskerne er vigtige, fordi de vil mindske risikoen for din hånd blive såret.
  2. Forbered materialer til rammen: Du skal bruge nogle rør, der vil som udgangspunkt være det vigtigste materiale af rammen. Som et alternativ kan man også bruge stål eller aluminium, forudsat at de er tynde nok til at bøjes. Du bør overveje PSI niveauet af det materiale, du vil bruge til rammen. En lavere PSI betyder, at materialet vil være mere bøjeligt. Det ideelle PSI Området indstilles som 80-160, så sørg for, at det materiale, du vil vælge vil hverken være mere eller mindre end dette interval.
  3. Forbered andre materialer: Bortset fra slangen, vil du også brug for en diameter, hvis længde bør være maksimalt en tomme. Du skal også bruge et stik, der vil forbinde de to sider af rammen i udformningen af ​​cirklen. Derudover vil du have en påklædt tape, der vil dække hula-hoop.
  4. Bestem størrelsen af ​​rammen og derefter skære tilsvarende: Beslut om størrelsen af ​​rammen, du ønsker for dig selv, Bagefter bruge en sav eller en stærk kniv til at skære materiale (stål eller slange).
  5. Forbind de to ender af materialet og tilføje vægt på: Ved hjælp af en indsættelse stik gøre de to ender af slangen mødes. Når dette er gjort, tilføje vægt til rammen ved at hælde enten sand eller majs kerner (eller ay andet lignende materiale) inde i rammen. Ved valg af materiale, du vil sætte ind i rammen, så sørg for at det ikke er et materiale, som vil skabe forstyrrende støj, når du begynder at bruge rammen.
  6. Varm slangen og pad det for stærkere hold: For at afslutte hoop, opvarme slangen, så mødestedet lukker mere stramt. For yderligere forsikring, kan du tape eller pad konvergens punkt at sikre, at det er godt lukket. Når du har lyst til det punkt allerede er stramt låst, er hoop færdig!

Hula-hoop er en vidunderlig legetøj og motion instrument

Hula-hoop er en vidunderlig legetøj og motion instrument. Udnyt dens enorme underværker! Følg trinene her og få din egen hula hoop snart!