E2a

Sådan laver du din egen stof maling

Maling, der bruges i male væggene i dit hus eller en stål-gate er meget anderledes end dem, der anvendes i maleri stoffer. Fabric maling kan være ganske dyrt, afhængigt af mærke, du vælger. Det er ikke praktisk at købe dyre stof maling, hvis du kun vil bruge det én gang. Med en masse tålmodighed og mod, sammen med nogle ting, som du kan finde i dit eget hjem, kan du lave din egen stof maling.

For at gøre dit eget stof maling, kan du følge disse nemme retningslinjer.

Sådan laver du din egen stof maling. Forbered de nødvendige materialer.
Sådan laver du din egen stof maling. Forbered de nødvendige materialer.

  • Forbered de nødvendige materialer. At arbejde bekvemt og rettidigt, er du nødt til at forberede de materialer, du vil få brug for på forhånd. Dette vil gøre arbejdet lettere for dig, fordi du ikke vil have til at lede efter ting undervejs. Du vil få brug for en halv kop mælkepulver, en halv kop tør pigment og otte spsk vand. Du er også vil få brug for nogle containere. At være i stand til at teste din maling, vil du brug for et lille stykke stof.
  • Find et behageligt sted at arbejde i. Du har brug for et sted, hvor du kan være messily arbejde. Du har også brug for et sted, hvor der ikke er nogen distraktioner eller hvis der er, ved et minimalt beløb. Hvis du vil have noget hjælp, kan du finde nogen, der er vidende nok i stof maleri.
  • Forbered dig selv. Ved stof maling, vil det tage dig store mængder af tålmodighed, fordi du har brug for at arbejde i en trial and error tilstand, fordi målingerne måske eller måske ikke bare arbejde for stoffet.
  • Bland mælkepulver og pigment. Mængden af pigment, som du kommer til at sætte ind med den mælkepulver vil afhænge af, hvordan du ønsker din farve til at se ud. Hvis du ønsker at få en pastel nuance, lægge alt mere mælk end pigment. Og hvis du ønsker en crispier nuance af farven, lægge mere pigment end mælk.
  • Bland det godt. Vær sikker på at du mash blandingen godt, og at der ikke er klumper. Hvis du ikke kan mash de unødvendige klumper, få dem ud ved at køre blandingen i en si for at få de finere dele.
  • Tilsæt vand. Tilføj lidt vand til din blanding, og derefter røre det. Mængden af ​​vand, du tilføjer, vil afhænge af, hvordan du ønsker din maling at flydende. Hvis du ønsker at gøre din maling tykkere, tilføje flere andele af pulver og pigment til blandingen.
  • Brug et piskeris eller en foodprocessor til at gøre din maling finere. Hvis du ikke kan gøre din maling fint ved blot at blande og mashing det med en gaffel, kan du bruge en foodprocessor til at gøre det fint.


For at holde din maling i en lang periode

For at holde din maling i en længere periode, sætte det i en forseglet beholder og sætte det i køleskabet. Hvis du ikke holde det i en kølig temperatur, vil det ødelægge lige som enhver anden mælk mix vil gøre. Når du maler dit stof, skal du sørge for, at stoffet er ren, så at malingen vil holde fast i stoffet. Når du er færdig med maleriet, blæse det med et varmt tørretumbler til at gøre malingen holder længere.