E2a

Sådan laver dækkeservietter med et fald tema

Hvis du er den type person der kan lide at designe efter sæson

Hvis du er den type person der kan lide at designe efter sæsonen, så gør falde tema dækkeservietter skal appellere til dig. Fall er en dejlig tid til at dekorere på grund af dens gyldne nuancer og rav glød. Du kan anvende denne sæsons tema til dine dækkeservietter ved at følge nedenstående tips.

Sådan laver dækkeservietter med et fald tema. Få nogle tørrede blade.
Sådan laver dækkeservietter med et fald tema. Få nogle tørrede blade.

  1. Få nogle tørrede blade, saks, lim, papir, maling, papir, idet stempel pad og blæk. Disse poster ekskl de tørrede blade kan købes i enhver boghandel i nærheden af ​​dig. Du kan også kontrollere, om du kan låne nogle fra dine børn.
  2. En måde at gøre falde tema dækkeserviet er at bruge tørrede blade. Mal bladene i enhver farve, du ønsker. Når dette er gjort, kan du trykke bladene på et tykt papir. Malingen farve vil blive overført, viser omridset af bladene plus de små blodårer der løber gennem den. Det ville overraske dig, hvor godt det ser ud at vide, hvor nemt du har lavet det.
  3. Hvis du vil have det til at være virkelig kunstnerisk, bruge de tørrede blade sig ved at lime den på papir, som du kan bruge til en dækkeserviet. Du kan lave forskellige designs, hvilket placerer alle bladene på hjørnerne eller ved at dække de fire sider med blade. Det nogle gange ville være en smule rodet, fordi du vil bruge lim, men det vil være det værd.
  4. Du kan også udskrive off nogle falder wallpapers fra internettet. Dette vil være en god idé, hvis du ikke har noget imod at bruge meget af din blæk. Det ville tage en hel masse fra din patron på grund efterår bringer fra en masse farver siden foråret.
  5. Du kan også bruge frimærker. Der er nogle stempler, der har et blad design, som du bare kan bruge i udformningen af ​​papiret. Du kan stave et navn med design eller bare stempel på det hele.
  6. En anden familie sæsonmæssige ting du kan gøre er at bruge dine fotos. Få de lykkeligste øjeblikke du fik gemt og tilføje blade som et design. Du kan også finde fall billeder, du har, ville det være så meget bedre. Hvis du ikke har disse, så er der online scrapbog websteder, hvor du kan designe din egen side så bare udskrive det.
  7. Uanset hvordan du vælger, især hvis du har brugt lim. Lad det tørre først grundigt for at undgå bobler kommer op til overfladen. Når dette er gjort, kan du sammensætte papiret og den kontakt papir, forsegling godt på alle sider og trykke ned på midten for at undgå luft.
  8. Kontroller, om alt er forseglet i stramme, så hvis noget oliespild på din hjemmelavede fald dækkeserviet, så vil det ikke ødelægge det design, du gjorde.

Gør falde tema dækkeservietter kan være sjovt og underholdende, især hvis det viser familien samvær. Du kan holde efterårets dækkeservietter og bruge det igen til næste år eller bare designe en ny hvert år. Det vil tilføje et strejf af varme til din madoplevelse.