E2a

Sådan læser fiction bøger online

En masse af bogelskere har nu omfavnet læse online bøger sammen med de traditionelle hårde bundne og paperback bøger. Med en online samling viser effektiv, når du har brug for at bruge lang tid ud af dit hjem og din bagage er begrænset til tøj. En online bog-læser sparer dig besværet af rummet, samtidig med at du kan bære hundredvis af muligheder for at læse. Hvis du for nylig havde til at skifte til online læsning og ønsker at vide, hvordan du gør dette, her er de ting, du skal gøre.

  • Opret en liste over fiktion bøger, du ønsker at læse. Internettet er en rig ressource af fiktion bøger, så du kan ende med at blive slugt af alle oplysninger på hånden. Så du ikke ender forvilde fra din oprindelige formål og ender browsing tusindvis af titler, du finder, skal du oprette en liste over dine egne. Skriv ned alle de bøger, du ønsker at læse det samme. Gem forske nye titler på et andet tidspunkt.
  • Kig på de offentlige bog sites. En række store klassikere kan nu ses og læses online uden nogen nødvendighed for at betale. Det er de klassikere, hvis ophavsrettigheder allerede er udløbet, eller dem, der anses gammel nok til at blive offentlig ejendom. Et website, der tilbyder denne er Gutenberg-projektet . I dette websted, kan du søge efter bøger efter emne, efter forfatter, eller baseret på de mest populære downloads.
  • Kig på forfatter sites. Hvis du har en favorit forfatter, hvis bøger, du ønsker at læse, kan du prøve på udkig efter deres egen hjemmeside. De fleste forfattere sætter fans, der bare ved at deltage deres mailing site kan du ende op med gratis eksemplarer af bøger. Ved at gøre dette får du også første hånd viden om begivenheder og kommende publikationer.
  • Kig på gratis bog hosting sites. Bortset fra dem, der er nævnt ovenfor, kan du også kigge efter populære bog hosting sites. Bortset fra fiktion bøger, kan du finde andre genrer, som du måske ende med at blive interesseret i. Blandt de steder, der er vært for disse bøger er Questia og Planetpdf .
  • Find bogen. Når du har identificeret den ressource, du vil bruge til læsning, begynde at lede efter din fiction bog. Du kan enten søge på forfatter, titel, genre eller udgivelsesår.
  • Læs bogen online. Så længe din kilde forbliver en fri én, læsning online er ikke svært. Normalt når du klikker på titlen på bogen, vil du blive taget ind på hjemmesiden interface til læsning.


Sådan læser fiction bøger online. Opret en liste over fiktion bøger, du ønsker at læse.
Sådan læser fiction bøger online. Opret en liste over fiktion bøger, du ønsker at læse.

Et andet populært alternativ til online læsning er ved at downloade bøgerne selv. Ved at gøre dette, kan du kategorisere bøger af forfatteren eller typen af ​​fiktion, og gemme dem uanset på hvilken måde du har brug for. Du behøver kun at downloade de nødvendige bog-læser som Adobe PDF reader eller Microsoft Reader. En anden god ting ved dette er, at du nemt kan nyde din læsning, selv når du er offline.