E2a

Sådan køber politiets udstyr

Leder du efter badges, uniformer, skydevåben, hylstre og anden politi tilbehør? Måske du er i markedet for en pålidelig pistol, eller måske din hobby er at indsamle vintage politiets udstyr og memorabilia som gamle politi sticks, ærter fløjter og ceremoniel dragt. Hvem ved, kan du endda blive en politichef på udkig efter de bedste tilbud til top-notch politiets udstyr til at købe i løs vægt til din afdeling. Kun du ved, hvorfor du søger at købe politiets udstyr, men vi ved, hvordan du kan finde og købe det.

Sådan køber politiets udstyr. Må en simpel google-søgning på nettet for "køb politiets udstyr.".
Sådan køber politiets udstyr. Må en simpel google-søgning på nettet for "køb politiets udstyr.".

Hvis du er en civil, der er ikke tilknyttet en politi afdeling, men du vil gerne købe politiets udstyr, vil følgende skridt hjælper.

 1. Må en simpel Google-søgning på nettet for "køb politiets udstyr." Du kan finde utallige steder, hvor du kan gennemse deres politiets udstyr eller søge efter en bestemt vare og købe det. Udvælgelsen og variation af politiets udstyr til rådighed online gør dette muligvis den mest bekvemme løsning. Et par prominente steder er Overskud og eventyr og Cops plus .

 • Tjek Army Navy butik online eller besøge en af deres overskud butikker. Online finder du alle former for politiets udstyr - primært armerede og kampudstyr, men også et begrænset udvalg af politiets tilbehør til beklædningsgenstande.
 • Du kan finde politiets udstyr til salg eller på auktion på eBay . Før du køber et politiets udstyr på eBay, konsultere eBays Politiets udstyr køber guide .
 • Pistol og ammunition butikker vil ofte have samme skydevåben og forsvar våben, som politiet bruger, og du vil ofte opdage, at selv dem, der ikke bærer den kan fortælle dig hvor du kan finde den. Også, hvis antik samlerobjekt politiets udstyr er mere din fancy, kan de mennesker, der driver disse butikker sandsynligvis pege dig i en lovende retning.
 • Betale et besøg på en pistol show. Mange mennesker samler politiets udstyr nye og gamle, og det er et godt sted at møde dem og lære om, hvor de har fundet succes.
 • Du kan gøre brug af Craigslist "Wanted"-funktionen. Som en sidste udvej, hvis du virkelig ikke kan finde politiets udstyr, du ønsker, kan du sende et "Wanted" udstationering på denne hjemmeside beskriver politiets udstyr, du leder efter. Med lidt held, vil du få svar fra folk, der har politiets udstyr og er klar til at tilbyde en pris. Tonsvis af mennesker bruger Craigslist hver dag, så du har intet at tabe.
 • Du kan finde utallige steder, hvor du kan gennemse deres politiets udstyr eller søge efter en bestemt vare og købe det. Betale et besøg på en pistol show.
  Du kan finde utallige steder, hvor du kan gennemse deres politiets udstyr eller søge efter en bestemt vare og købe det. Betale et besøg på en pistol show.

  Hvis du er en officer i politiet, har du sikkert lært en masse om politiets udstyr gennem uddannelse og fra bare at tale med andre medlemmer af den kraft, men her er nogle ekstra ressourcer for dig at lære om og købe politiets udstyr.

  1. Lave en Google-søgning efter "politiets udstyr" vil være umagen værd så godt. Policeone.com er en glimrende kilde til politiets udstyr og nyheder, og man kan købe politiets udstyr i løs vægt til din afdeling på Sikkerhed forsyning , for at nævne et par gode websites.
  2. At tale med og lære fra andre retshåndhævende myndigheder, betale et besøg i Officer.com 's politiets udstyr & taktiske fora . Du kan også købe politiets udstyr fra andre officerer og lære om politiets udstyr ved at besøge de fora på Realpolice.net og blive medlem.