E2a

Sådan køber du Nintendo DS

Game Boy avancerede systemer er den nyeste generation af Nintendos konstant voksende sortiment af håndholdte. Efter den oprindelige gameboy blev frigivet, og mange specifikke spin-offs gøre det mindre og mere bærbare, Nintendo endelig frigivet den Advanced linje. Teknologien i gameboy avancerede er nogenlunde svarer til Nintendo 64. Mange spil fra det system, der blev indført 3D til Nintendo linje er tilgængelige på gameboy avancerede, såvel som en linje af originale produkter, der fremstilles specielt til gameboy. Nintendo DS bruger lignende teknologi, men med en anden spin, der gør det til et meget populært valg.

Sådan køber du Nintendo DS. Nintendo DS er udstyret med dobbelte skærme.
Sådan køber du Nintendo DS. Nintendo DS er udstyret med dobbelte skærme.

Nintendo DS er udstyret med dobbelte skærme

Nintendo DS byder på dobbelte skærme. Samt anvendelse af den normale Nintendo knapkonfiguration, DS bruger touch-funktioner, svarende til det af håndholdte ligesom palm pilot. DS linje har også indført trådløs funktionalitet, tilbyder fire online-spil, der kan spilles hvor som helst i hele verden, uanset hvor du har adgang til at ringe op. Nintendo DS faktisk kommer i to modeller, den originale, og en ny DS lite version, der vil blive frigivet til USA i de følgende måneder. Denne nye model er mindre, og har lidt mere smarte knap konfigurationer.

Sådan køber du Nintendo DS.
Sådan køber du Nintendo DS.

  1. Det første skridt i at købe din gameboy er at fastlægge den model, du ønsker at eje. Som nævnt ovenfor er gameboy kommer i to væsentlige modeller. Den nye DS lite version vil være dyrere, men med bedre batterilevetid og en meget mindre pakke. DS lite er meget svært at opnå på dette tidspunkt, og vil være dyrt, men over tid, når først udgivet i USA, og hvis systemet bliver mere opnåelige.

  2. Du kan købe din DS med to forskellige ruter. Den første er på udkig efter et brugt system eller en bestemt model online. Disse kan findes på online auktion sites som eBay, eller ved hjælp af en detailhandler, der sælger brugte spil-systemer. I denne fremgangsmåde, skal du sørge for at modtage en kvalitet fungerende system for den pris, du ender med at betale.

  3. Den anden mulighed er at købe det nye på enhver detailhandler. Du kan hente den fra alle elektroniske detailhandler, eller butikker såsom Walmart, eller Toys 'R US, at funktionen børn spil og legetøj. Alternativt kan du vælge at købe systemet fra et online site, og få den leveret til dit hjem.

  4. Nogle gange er den bedste måde at spare penge på et system, er at kigge efter pakkeløsninger. Ofte gange detailhandlere vil omfatte spil med systemet til en rabatpris. Hvis du er på udkig efter en bestemt stil gameboy, bliver du nødt til at tjekke i din lokale forhandler, eller alternativt ved at købe en sjælden system på en online-auktion site.