E2a

Sådan køber du en FORKLARINGSGRAD titan karaoke-maskine

Vil du tro, at Jackie Chan, den asiatiske superstjerne, der medvirkede i de succesfulde Rush Hour-film, rummer en drøm om at blive professionel sanger, da han til sidst trækker sig tilbage fra at handle og lede? Han har fået en ganske stemme for især når han bælter ud den klassiske Elvis Presley sang "Jeg kan ikke hjælpe falder i kærlighed (med dig)."

Da teksten i sangen går:

"Vismænd Sig: Only Fools Rush In.
Men jeg kan ikke Help Falling In Love With You ... "

Sådan køber du en FORKLARINGSGRAD titan karaoke-maskine. Faktor i levering.
Sådan køber du en FORKLARINGSGRAD titan karaoke-maskine. Faktor i levering.

The Real lydkvalitet (FORKLARINGSGRAD) Titan Karaoke Machine er ideel for erhvervslivet, og du er bundet til at falde i kærlighed med denne pengemaskine venture. Dette er en transportabel Karaoke Maskine, du kan trække og parkere hvor som helst og bruge i din virksomhed etablering med stolthed.

Hvad er fordelene ved at købe en FORKLARINGSGRAD Titan Karaoke maskine?

 1. Det er en alt-i-én Karaoke kraftcenter, der er kompakt og kan nemt blive slæbt overalt.
 2. Det er din bærbare karaoke-on-wheels, hvilket gør den ideel til brug ved fester og arrangementer.
 3. Den leveres med følgende fantastiske funktioner:
 • Neo + G format, den mest avancerede Karaoke funktion til rådighed på markedet i dag.
 • Gemmer op til 500 og 1.000 sangtitler og kan kø en afspilningsliste på op til 100 sange.
 • Den kan afspille sange i forskellige internationale sprog.
 • Højttalere er alle i 5.1 Digital Dolby Surround
 • DA-200EQV Forstærker
 • Indbygget hukommelse Card og USB-port
 • Surf efter sange selv efter en playliste er kø
 • Operatør-kontrollerede Music Tempo og Echo mekanisme
 • Kompatibel med alle TV-og audio-visuelt udstyr

Der har du det, en investering, der er værd at madlavning op.
Der har du det, en investering, der er værd at madlavning op.

Efter at være blevet bekendt med, hvordan denne maskine øger Karaoke oplevelse, er det tid til at finde ud af, hvordan der er fastsat for en:

 1. Den FORKLARINGSGRAD Titan Karaoke Machine er dyr på 785€ 0,99 eksklusiv forsendelse eller levering. Men en hurtig kontrol på internettet lade dig ind på igangværende særlige tilbud eller aflukke salg for enheden på et begrænset salg periode. For detaljer, kan du gå på denne hjemmeside rsqaudio.com eller kontakt FORKLARINGSGRAD Audio i Chino, Californien på dette gratis nummer 866.275.1RSQ (1777) eller via e-mail på sales@mediasynccorp.com
 2. Du kan også ønsker at kontrollere andre online butikker som e-Bay, Amazon eller Ace Karaoke butikker for prissammenligning, men intet slår går lige til producenten.
 3. Faktor i levering, shipping, garantiservice og mode for betaling, før du foretager en endelig beslutning. Der er udvidet garanti muligheder for dig at vælge imellem, hvis du beslutter at gå ud over den omtrentlige fri garantiperiode. Du kan strække sig fra 1 til 3 år ved varierende men overkommelig omkostninger. Desuden registrerer levering og kvitteringer og garanti certifikat.
 4. Til perfekt genskabe Karaoke oplevelse, kan du ønsker at investere lidt mere på et omfattende musikbibliotek, trådløs mikrofon sæt, og en tv-apparatet. Du kan tilbyde dette som en ekstra frynsegode for ekstra gebyr leje, når du bliver booket til arrangementer og fester.

Der har du det, en investering, der er værd at madlavning op

Der har du det, en investering, der er værd at madlavning op. Noget lugter så godt, gør det ikke? Få en snert af det ... Det er lugten af ​​fast Karaoke succes fra en nær-fejlfri Karaoke enhed!