E2a

Sådan køber brændstof behandlinger

Brændstof behandlinger er concoctions tilføjet på en motors gas tank til at hjælpe med maskinens funktioner. Fuel behandlinger har forskellige formål, men generelt virker de som performance-forstærkere så motoren kører så fleksibelt og effektivt som muligt. De fleste brændstof behandlinger forhindre ophobning af rust for at forhindre korrosion. Desuden brændstof behandlinger hjælpe med at stoppe mudder og slim i at opbygge på motoren for en mere optimal ydelse. De har også bortfiltrere skadelige kemiske og metal rester for ikke at spise op på motorens dele for at forhindre hurtig slitage.

  1. Konsulter manualen til den rigtige type brændstof behandling at bruge. Uanset om du ejer en bil, en sejlbåd, eller bare om noget, der kører på motorer, skal du læse på brugerens manual for at sikre, at du får den rigtige slags til at købe. Motorfabrikanterne skitsere deres brændstof behandling anbefalinger i brugermanualen. Dette er meget vigtigt, hvis du ønsker at spare ikke kun penge, men motoren fra betydelige skader.
  2. Gør dig bekendt med problemerne i motoren. Fuel behandlinger er meningen at forbedre en motor. Men hvis du benytter den forkerte type, så er du i høj grad øge chancerne for at ødelægge din motor. For at undgå dette, skal du komme til bunds af motorens problem ordentligt påpege, hvad type brændstof behandling for at erhverve. Fuel behandlinger, som adresserer korrosion på grund af rust opbygge bør bruges, hvis din motor er dækket med de ting. Hvis du vil hjælpe i bestræbelserne på at reducere luftforureningen, så ved alle midler at få det brændstof behandling, der reducerer skadelige drivhusgasser. Desuden, hvis du vil udføre forebyggende vedligeholdelse, købe et brændstof behandling, der ikke kun fungerer som en motor smøremiddel, men som en slags filter for at stoppe skadelige kulpartikler i at beskadige de forskellige dele af motorsystemet.
  3. Altid bede om en erfaren person for forslag. Den første person til at få rådgivning fra når det kommer til brændstof behandlinger er din tillid motor mekaniker. Krydret motor mekanik har mange års erfaring med brugen af ​​disse typer af tilsætningsstoffer, så de vil højst sandsynligt vide, hvilke mærker er de mest pålidelige dem.

Mens du bruger motor behandlinger hjælpe motorens ydeevne

Sådan køber brændstof behandlinger. Konsulter manualen til den rigtige type brændstof behandling at bruge.
Sådan køber brændstof behandlinger. Konsulter manualen til den rigtige type brændstof behandling at bruge.

Mens du bruger motor behandlinger hjælpe motorens ydeevne, vælge den rigtige form for benzin er stadig den første overvejelse, hvis du ønsker at sikre din motor ikke handler op på dig. Som altid, er forebyggende vedligeholdelse nøglen til at undgå at bruge masser af dollars på dyre motor reparationer. Hvis du vil være sikker på, at din maskine arbejder effektivt, magt det med den type brændstof, der har den højeste oktantal muligt.