E2a

Sådan jonglere under benet

Hvis du er keder sig og ønsker at have en hobby, så hvorfor ikke prøve at jonglere

Hvis du keder sig og ønsker at have en hobby, så hvorfor ikke prøve jonglering? Det er både sjovt at gøre, og sjovt at se. Du kan bruge dine jonglering færdigheder til underholdning for dine gæster, når der har en fest eller hvis du ønsker at underholde eller imponere nogen. Det er en god øvelse for at forbedre din hånd-øje koordination. Du kan gå fra grundlæggende jonglering handlinger i retning af mere komplekse bevægelser. Hvem ved, du kan endda tjene flere penge med denne hobby af jeres.

Sådan jonglere under benet. Først skal du nødt til at lære det grundlæggende i jonglering.
Sådan jonglere under benet. Først skal du nødt til at lære det grundlæggende i jonglering.

Hvis du ønsker at lære flere jonglering handlinger, så denne artikel kan hjælpe dig. I denne artikel vil du lære, hvordan du ikke kun bruge begge dine hænder, men også dine ben, når jonglering. Her er de trin om, hvordan man jonglere under benet.

  • Først skal du nødt til at lære det grundlæggende i jonglering. Vide hvordan man kaskade boldene ved hjælp af tre bolde. Sørg for, at alle tre bolde er de samme i størrelse og skal passe dine hænder. Det vil ikke gøre dig godt, hvis du har forskellige bolde. Det vil også være sværere for dig at fange boldene, hvis de er større end din hule hånd. Det er bedst at bruge bolde, der let kan grebet af dine hænder.
  • Vælg hvilket ben du er komfortabel at bruge. Normalt mennesker er mere til at bruge benet modsat deres dominerende hånd. Men, er det bedst først at praksis ved hjælp af dominerende ben. Så når mestrer, kan du bruge svagere. Må ikke bare holde sig til det ene ben. Det er bedre at vænne sig til at bruge begge ben skiftevis så du kan tilføje mere alsidighed til dine jonglering færdigheder.
  • Begynd jonglerer de tre bolde, indtil du finder din naturlige rytme og får en jævn strøm af bevægelser. Timing er vigtig, så bedre start med langsomme bevægelser, indtil du får den rigtige chance og forberedelse til at få bolden under dine ben og overføres til den anden side .
  • For at have ret til timing, kaste bolden højere end din sædvanlige. Dette vil give dig mere tid til at blive klar, før det lander.
  • Hold på at øve denne bevægelse i en langsom måde. Der er ingen grund til at haste. Det tager tid, tålmodighed og beregning med henblik på at perfektionere denne rutine. Ved første vil du have en hård tid kastede bolden under dit ben, men du vil med tiden trække det igennem, hvis du ikke nemt blive frustreret.
  • Når jonglering en kompliceret bevægelse, er distance og tid beregninger behov for. Du er nødt til tid, når du overføre bolden under benet og beregne, hvor højt du kommer til at kaste bolden op i luften for at gøre mere tid.


Altid holde fokus og slappe af, når praktiserende

Altid holde fokus og slappe af, når øve. Du må ikke stoppe med den rutinemæssige, indtil du har fundet en rytme eller teknik, der passer dig. Udforsk flere jonglering rutiner og være mere alsidig. Hvis du tror du har styr på forskellige jonglering handlinger, så kan du begynde at eksperimentere og skabe din egen.