E2a

Sådan installeres et springvand fugl bad

Under et springvand fugl bad vil øjeblikkeligt kvikke op din baghave

Under et springvand fugl bad vil øjeblikkeligt kvikke op din baghave. Det er altid dejligt at høre lyden af ​​fugle frit kvidrende og flyver rundt, især om sommeren. Fugle er tiltrukket med lyden af ​​vand rislende, og de vil altid forsøge at dykke ned i enhver form for springvand fugl bad. Hvis de finder det område sikkert, vil du snart se en række fugle pludselig besøger din have.

Installation af en fugl bad er let, og det kræver lidt tid

Installation af en fugl bad er let, og det kræver lidt tid. Men hvad vi skal fokusere på, er, hvilken type fugl bad til at købe. Der er nogle faktorer, du skal overveje, før at få en fugl bad, der passer til din baghave.

Den første, at du skal overveje, er, om at få den soldrevne eller elektricitet drevet fugl bad. Kontroller din have og se efter områder, hvor du kan tilstoppe fugl bad. Hvis elforsyningen er tilgængelig, og du tror, ​​at området er sikkert for at have en fugl bad, så kan du vælge en af ​​de to. Det anbefales at få den soldrevne fugl bad. Soldrevet fugl bad er mere omkostningseffektiv og vil give dig en problemfri installation. Du kan også flytte fuglen bad et andet sted når som helst du ønsker at re-designe din have eller baggård.

Den anden faktor at overveje, er dybden af ​​skålen

Sådan installeres et springvand fugl bad. Under et springvand fugl bad vil øjeblikkeligt kvikke op din baghave.
Sådan installeres et springvand fugl bad. Under et springvand fugl bad vil øjeblikkeligt kvikke op din baghave.

Den anden faktor at overveje, er dybden af ​​skålen. Det er bedst at få en fugl bad med mindre end 3 inches dyb. Men hvis du allerede har fundet en, som du synes passer til din have eller baggård og sker for at være dybere end 3 inches, kan du brug for at få flere småsten og sten til at gøre skålen lavvandede.

For det tredje, overveje at få en fugl bad med ru eller granulerede kanter omkring skålen. Dette vil gøre det lettere for fuglene at gribe og holde fast i fuglen bad. Dette vil også invitere flere fugle til at sidde rundt og slutte sig til de andre fugle til et forfriskende bad.

Fjerde kigge efter en fugl bad, der vil forbedre din have

Fjerde kigge efter en fugl bad, der vil forbedre din have. Du kan tage et billede af din have og bringe det sammen, mens du vælger for fuglen bad. Dette vil give dig et godt perspektiv, og du kan også søge rådgivning fra salgsrepræsentanter. Hvis du allerede har besluttet det bedste sted at sætte din fugl bad, så er det også bedst at få målingen af ​​området og bruge denne som guide til at få den rigtige størrelse til din have. Husk, at du ikke behøver at overvælde din have, så hvis du har en lille plads, så se efter en mindre fugl bad. Fugle får tiltrukket til enhver størrelse af fugl bad, så længe de finder det sikker og ren.

Installation af en fugl bad er let, og det kræver lidt tid. Den anden faktor at overveje, er dybden af ​​skålen.
Installation af en fugl bad er let, og det kræver lidt tid. Den anden faktor at overveje, er dybden af ​​skålen.

Endelig skal du vælge et sted, hvor det vil være sikkert for fuglene at nyde fugl bad. Husk, at det betød for dem at nyde den forfriskende dukkert. Du er nødt til at sikre, at de er sikret fra større dyr.

Når fuglen badet er installeret i din have, kan du nyde en daglig besøg i baghaven. Luk øjnene og slappe af, mens du høre fuglene kvidrer og vandet rislende fra et langt.