E2a

Sådan installeres bremseslangen på en ny caliper

Bortset fra at eje et hus

Bortset fra at eje et hus, måske, at eje en bil er en af ​​de største drømme om mange mennesker. Hvis du har en bil, kan du spare dig selv med besværet med at skulle pendle, når du har brug for at gå et sted. Du kan gå hvor som helst og når som helst, når du har lyst til at gå. Du behøver ikke at vente på en taxa eller en bus for at nå frem, hvis du har din egen bil. Der findes forskellige modeller af bilen. Der er dyre biler især de nye modeller. Nogle får en bil lån for at få deres drømmebil. Andre er ikke rigtig efter stil, men mere på funktionaliteten. Det er derfor, andre køber brugte biler, så længe disse arbejder stadig godt, selvom nogle er ude af stil. Uanset om din bil er ny eller ej, skal du sørge for, at det er vedligeholdt godt, så det vil fungere korrekt, og du vil være i stand til at bruge det i lang tid. Det er tilrådeligt at regelmæssigt at kontrollere din bil for at sikre, at det er i god stand, især hvis du planlægger at rejse en lang vej. Bilens bremsesystem er en af ​​de vigtigste dele af bilen, som skal kontrolleres. Dette er for at sikre, at din bremsen fungerer korrekt, når du skal sætte farten ned eller stoppe. Dette er en god måde at undgå bremse-relaterede ulykker. Ulykker på vej ske en masse. En defekt bremse er en af ​​de mest almindelige årsager til disse ulykker. For at undgå at det sker, skal du kontrollere dit bremsesystem og ændre eller reparere dele, der skal skiftes eller repareres. Bremsekaliberen er den del af bremsesystemet som er ansvarlig for at bremse bilens hjul gennem friktion fremstillet med rotoren. Hvis du ændrer tykkelsen af ​​din bil, skal du installere bremseslangen til at fungere korrekt.

For at installere bremseslangen på en ny caliper, skal du følge nedenstående trin:

Sådan installeres bremseslangen på en ny caliper. Sørg for, at hovedcylinderen er fyldt med bremsevæske.
Sådan installeres bremseslangen på en ny caliper. Sørg for, at hovedcylinderen er fyldt med bremsevæske.

  • Når den nye bremse caliper er allerede på plads, sætte på bremseklodserne. Caliper bolte skal smøres, før du monterer caliper i hjulet forsamling.
  • Du kan nu justere din bremse slange til den nye caliper stram derefter banjo bolt.
  • Sørg for, at hovedcylinderen er fyldt med bremsevæske. På caliper er udluftningsventil, vedhæfte klar slange derefter åbne udluftningsventil. Spørg en ven til at trykke på bremsepedalen af ​​din bil. Luftbobler vil blive tvunget ud. Din ven skal ikke give slip på bremsepedalen indtil der ikke flere luftbobler tvinges ud fra udluftningsventil.
  • Når væsken bliver tvunget ud er klar, refill din bremsevæske så er færdig med at sætte tilbage de resterende dele ligesom de dæk og lug nødder.


Du kan nu tjekke om dit bremsen fungerer korrekt

Du kan nu tjekke om dit bremsen fungerer korrekt. Sørg for at begynde at køre langsomt for at undgå enhver ulykke, hvis du har brug for til at justere på bilens bremsesystem. Ændring af dele af dit bremsesystem på din egen sparer penge. Vide, hvordan du løser din bil er meget hjælpsomme, især hvis du rejser, og der er ingen autoværksted nær det sted, vil dine evner helt sikkert redde dagen.