E2a

Sådan gør udstoppede dyr

Udstoppede dyr er en meget fascinerende hobby

Udstoppede dyr er en meget fascinerende hobby, en, der omfatter mange forskellige kompetencer og kunsthåndværk - såsom støbning, skulptur, træ-og tømrerarbejde - og som kan producere kunstværker udstillet på boliger, museer og hjem. Udstoppede dyr har også fundet anvendelse i studiet af anatomi og fysiske egenskaber af dyr. Hvis du er interesseret i at lære at gøre udstoppede dyr, er det bedst at starte først med det grundlæggende.

Hvad er udstoppede dyr

Hvad er udstoppede dyr? Traditionelt udstopning omfatter fjernelse af huden af ​​døde dyr, og derefter forme og genskabe den til at danne naturtro modeller. Der er dog taxidermists der holder til at bevare kun hoved, hals og skuldre af prøverne, disse kaldes vildt hoved mounts. Desuden bliver det en mere almindelig praksis for taxidermists at bruge syntetiske materialer på alle dele af deres prøve. Dyr, der anvendes til konservering omfatter fugle, krybdyr, padder og pattedyr.

Sådan gør udstoppede dyr. Udstoppede dyr er en meget fascinerende hobby.
Sådan gør udstoppede dyr. Udstoppede dyr er en meget fascinerende hobby.

Konservatoren kan betragtes som en kompliceret proces, især af amatører, i betragtning af, at det tager flere måneder af arbejdskraft at fuldføre. De teknikker og metoder vil afhænge af den enkelte dyrekategori en konservator ville arbejde med, men det grundlæggende går sådan her: dyret prøve der skal anvendes, er konserveret ved frysning, hvorefter huden fjernes omhyggeligt. Denne hud er renset, garvet og behandlet med udrensning og bevare kemikalier. I mellemtiden bør konservator måle knogler og muskler af dyret, denne information bliver brugt senere til at genskabe sin struktur. Efter denne dataindsamling, er kroppen støbt i gips, hvilket vil tjene til at være strukturen hvorpå fugleudstopper ville sætte huden tilbage. Et ord om denne skimmel: i dag, kommercielle forme er til rådighed, så en konservator ikke vil have at gøre støbning og måle sig selv. Dette vil ikke kun betydeligt skære ned de involverede arbejdskraft, disse modeller er også generelt anatomisk korrekt, så taxidermists at producere kvalitet mounts. Taxidermists kan også vælge blandt de realistiske udgør tilgængelige på markedet.

Det konservator skulle installere de øvrige dele af dyret i formen, hvis han gør en hjort mount, for eksempel, bør han installere dyre gevirer i den korrekte position ved hjælp af specielle limning materiale. Andre dele, såsom øjne, er tilgængelige i glas materialer i udstopning butikker. Bagefter den forberedte hud tilbage på. Holderen er overladt til tørre.

Når huden på formen er tørret helt

Når huden på formen er tørret helt, mount givet nogle afsluttende arbejde. Dette er mere artisteri, da fugleudstopper skulle genoprette dyrets naturlige farve ved hjælp airbrush, rør olie, akryl maling eller latex maling. Forskellige teknikker kan anvendes afhængigt af den del af dyret blive genoprettet. Bortset fra at genskabe de naturlige farver, indskrumpet og andre deforme områder af mount omstruktureres bruger voks eller andet skulptur materiale.

Hvad er udstoppede dyr. Når huden på formen er tørret helt.
Hvad er udstoppede dyr. Når huden på formen er tørret helt.

Oprettelse fisk mounts er meget populær blandt taxidermists, da det er relativt nemmere at fiske end at jage (plus, det tjener til at styrke fiskerhuse påstande om hans præmie fangst). Den proces for at skabe en monteret fisk er generelt den samme som den proces der er opregnet ovenfor, selvom efterbehandling anses sværere at gøre, da farverne af fiskeskæl er lidt kompliceret at genskabe.

Interesseret i at starte din egen udstoppede dyr projekt

Interesseret i at starte din egen udstopning projekt? Du kan gå besøge websites såsom vandykestaxidermy.com at bestille dine leverancer og materialer. Held og lykke!