E2a

Sådan gør du en dansende stjerner fond raiser

En fond raiser er en fantastisk måde at rejse penge til alle mulige årsager og velgørende organisationer. En Dancing Stars Fund Raiser har den fordel at tiltrække mange deltagere, fordi det er en populær prime time tv-show, og mange mennesker vil nyde den udfordring og underholdning.

Hvis du ønsker at koordinere en Dancing Stars fond raiser, og er usikker på hvor til at starte du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at have nogen involveret i fond raiser, der er salget type. Denne person vil "sælge" årsagen og opnå finansiel støtte fra lokale virksomheder. Efter disse enkle trin vil sikre en vellykket Stars Fund raiser.

Sådan gør du en dansende stjerner fond raiser. Trin 3: Begynd reklame ved at kontakte de lokale TV-og radiostationer.
Sådan gør du en dansende stjerner fond raiser. Trin 3: Begynd reklame ved at kontakte de lokale TV-og radiostationer.

Trin 1: Den vigtigste ting for at sikre et vellykket arrangement er placering. Find et dansestudie, der er villige og i stand til at imødekomme dit arrangement. Studiet skal være i en central placering, og være villig til at deltage i showet. Du skal forklare til studiet, at der vil være lokal-TV og radio udsendelse af begivenheden og udnytte det faktum, at det ville være fantastisk gratis reklame for deres virksomhed. Vær sikker på studiet har nok siddepladser til at håndtere begivenheden.

Trin 2: Din Dancing Stars fond raiser vil være et flop, hvis du har uerfarne dansere. Spørg dansestudie, hvis de kan træne dine dansere til støtte for fonden raiser årsag. En professionel danser, der kan føre de frivillige vil forbedre ydeevnen uhyre.

Trin 3: Begynd reklame ved at kontakte de lokale TV-og radiostationer

Trin 3: Begynd reklame ved at kontakte de lokale tv-og radiostationer. Forklar årsagen til fundraiser og andre elementer af dit arrangement. Spørg, om de ville være villige til at sponsorere din fond raiser ved at give gratis reklame for dit arrangement. Kom godt i en lokal berømthed i høj grad vil forbedre dine chancer for at smide en vellykket Stars fond raiser, der rejser en masse penge for din sag.

Trin 4: Start et gratis hjemmeside eller blog, der annoncerer dit Dancing Stars fundraiser. Giv en stemme værktøj, så folk kan bedømme deres foretrukne performer. Spørg de lokale virksomheder til at annoncere på dit websted og donere til din sag til reklame. Du kan få heldige og finde en lokal web-udvikler villig til at skabe dit websted gratis. Det er vigtigt at oprette en webside adresse, der er let at huske.

Trin 5: Opret og sælge billetter til din fond raiser begivenhed

Trin 5: Opret og sælge billetter til din fond raiser begivenhed.
Trin 5: Opret og sælge billetter til din fond raiser begivenhed.

Trin 5: Opret og sælge billetter til din fond raiser begivenhed. Sæt en pris for dine billetter eller tilbyde mulighed for at donere et beløb til støtte for din sag. Vær parat til at yde fradragsberettigede kvitteringer til donorerne.

Trin 6: Sørg for at annoncere enhver virksomhed og person, der var generøse og hjalp med at gøre din velgørenhed arrangement til en succes. Dette kan ske på din hjemmeside og om eventuelle flyers du sætter op eller give ud på dit arrangement.