E2a

Sådan foretages fejlfinding af en pedal board

En guitar pedal board

En guitar pedal board, som er en fladtrykt panel eller bord, der fungerer som beholder og strømkilde til de musikalske effektpedaler af en elektrisk guitar, er et meget nyttigt værktøj for udøvende kunstnere. Det aids guitarister i forvaltningen af flere pedaler. Der er mange pedal boards på markedet, der indeholder deres egne strømkabler og transformer. Hele denne pedal board kan transporteres til forskellige steder uden demontering det. Mens en pedal board er meget pålidelig, især når du ejer en med en velrenommeret brand, kan du også opleve nogle problemer. Her er din guide til fejlfinding et funktionssvigt pedal board:

Sådan foretages fejlfinding af en pedal board. Tjek forvrængning pedal.
Sådan foretages fejlfinding af en pedal board. Tjek forvrængning pedal.
  • Kontroller kabler Dette er det første skridt, du skal gøre, fordi det meste af den tid, de er modtagelige for skade hovedsagelig på grund af to ting:. Disse kabler er normalt placeret i midten af de enkelte pedaler, og de er normalt roteres et twist med henblik på at passe ind i pedal bord. Når du har identificeret, at det primære problem er forårsaget af kabelbrud ledninger, så ville det være nemmere for dig at gøre fuldstændig reparation.
  • Tjek forvrængning pedal. En forvrængning pedal kan du opnå en enorm mængde og bred vifte af signatur guitar musik. Bortset fra forvrængning, kan det også give dig en fuzz eller overdrive, som passer til dine musikalske behov og præferencer. Du er nødt til at undersøge forvrængning pedal at kontrollere, om niveauet på selve pedal på guitaren er forkrøppet korrekt.
  • Kontroller støj lyddæmper. En støj suppressor (en anden betegnelse er noise gate) er faktisk en form for audio-filter. Niveauet for lydsignalet, som passerer gennem den undertrykkes af guitarens pedalen. I det væsentlige, bestemmer mængden af din guitar lyden af lyddæmper. Kontrollér indstillingerne for støj suppressor, når du oplever problemer med pedal bord, de fleste især før performance. Sammen med pedal-indstillinger, bør støjdæmpere 'indstillinger også indstillet korrekt til jævn afspilning af guitar. I tuning din guitar, skal du også gøre brug af dens støj lyddæmper. Den uforvrænget og ren lyd er faktisk nødvendigt for en korrekt tuning af din guitar.

Det er vigtigt, at før du køber en guitar

Det er vigtigt, at før du køber en guitar, især en elektrisk guitar, du er meget kyndig af dens dele og komponenter. Det vil hjælpe dig med at bestemme kilden til tekniske vanskeligheder. Bliver i kender samspillet mellem disse dele vil gøre det lettere for dig at diagnosticere og løse ethvert problem. Der er forskellige referencematerialer online, som også kan vejlede dig i korrekt vedligeholdelse af pedal board. Gennemse den, og du vil finde praktiske tips om, hvordan man med succes kan forvalte ikke kun din guitar, men din over-all ydeevne såvel som musiker. Et meget vigtigt tip, som du bør følge for at opretholde pedal boards er at gøre brug af pedal board sager, der kan tilpasses til din smag. Disse tilfælde tjener som omfatter beskyttelse af pedalerne, når de bliver overført fra et sted til et andet. Der findes forskellige typer af denne dækning, en af de mest populære er den hårde afskallede klasse med skum polstring, låsning låse og forstærkede hjørner. Besøg din musikbutikker til at tjekke, hvad andre produkter og tjenester, de kan tilbyde at passe godt på dine pedal boards.