E2a

Sådan fjerner vinduesvisker mærker fra en forrude

Da hver bil ejer ved

Da hver bil ejer ved, kan vedligeholde din bil være en skræmmende opgave til tider. Du er nødt til at udskifte filtre, tjek dæktrykket, skifte olie og erstatte tændrør. Disse er blot nogle få tingene gøres regelmæssigt for at opretholde et velfungerende dit køretøj. Men der er én del af bilen, der ofte overses af de fleste bilister, og det er forruden. Når du kører din bil, er det ofte genstand for elementer såsom støv, snavs og regn og du bruger din vinduesvisker at fjerne og rengøre forruden. Som tiden går glasset vil have mærker fra at bruge din visker en masse og fjerne dem kan være irriterende, især hvis du ikke ved hvordan man gør det. Ved at læse følgende oplysninger nedenfor, vil du få tips og teknikker til, hvordan man fjerner viskerarme mærker fra din forrude uden at bryde meget af en sved.

  • Brug eddike og vand. Denne metode kræver, at du blande en lige stor del af eddike og vand. Hvis du har brug for en liter af opløsningen, tage 500 ml eddike og en anden 500 ml vand og kombinere med en liter flaske. Så efter du har renset din bil ved at vaske det med en bil shampoo og tørring det, kan du bruge løsningen til at fjerne visker mærker. Gør dette ved at tage opløsningen og hælde en lille mængde i et ikke-slibende blød klud og arbejde et område af forruden på et tidspunkt.
  • Tandpasta er din ven. En anden metode, du kan bruge til at fjerne viskerarme mærker er ved at gøre det med tandpasta. Gør dette ved at tage et ikke-slibende blød klud og anvende den med en lille mængde tandpasta. Arbejde et område af forruden på et tidspunkt, indtil hvert afsnit er rent. Derefter rengøre glasset ved at vaske det af med rindende vand og et andet stykke blød klud. Sørg for, at ingen tandpasta rest tilbage, efter du har vasket forruden.
  • Brug en scrub. Du kan også fjerne visker mærker ved at købe en svamp eller en SOS pad. Men bare sørg for, at du køber den ikke-stål form, da det kan skade din forrude. Køb den uld fiber art, der sædvanligvis farvet sort eller brun. Undgå ståluld for enhver pris. Rengør glasset med puden ved at have rindende vand fra en slange direkte sprøjtes på den del af forruden, mens du omhyggeligt skrubbe glasset, afsnit for afsnit.


Hertil kommer

Sådan fjerner vinduesvisker mærker fra en forrude. Tandpasta er din ven.
Sådan fjerner vinduesvisker mærker fra en forrude. Tandpasta er din ven.

Hertil kommer, at hvis du har nogle penge at bruge kan du altid købe en forrude renere løsning fra din lokale isenkræmmer. Det kan koste alt fra 5€ til 15€ afhængig af mærke. Til regelmæssigt at vedligeholde din vinduesvisker, anvende en generøs mængde alkohol på en svamp og krat dine vinduesviskere med det. Dette er så at viskerne ikke ophobes snavs og sprede det på din forrude. Og endelig, udskifte din vinduesviskerne hvert halve år for at sikre optimal tilstand og ydeevne. Det er de enkle ting, du kan gøre for at sikre en ren forrude. Held og lykke!