E2a

Sådan fjerner fedtpletter i bilens bagagerum

De fleste af os udføre vores værktøjskasser

De fleste af os udføre vores værktøjskasser, hydrauliske donkrafte, reservedele dæk og andre bil reparationsmateriel inde i vores krop så have fedtpletter er ikke noget nyt. Stammen er nok den del af bilen, der modtager mindst opmærksomhed ved rengøring. I modsætning til bilens karosseri og det indre, er ejeren af ​​bilen formentlig den eneste person, der får at se, hvad der er indeni. Dette efterlader stammen som en af ​​de mest beskidte dele af bilen - ikke at de fleste mennesker bekymrer sig nok til at blive generet af dette, selv om.

Hvis pletterne på din bil bagagerum allerede får for dig, kan du ønsker at følge disse trin for at rense det rod op selv.

  • Støvsug løst snavs. Som i enhver proces til fjernelse af pletter på alle overflader, det øverste lag af bilens bagagerum skal renses først. Ved hjælp af en støvsuger, inden for enhver løs snavs, snavs eller andre ting, der kunne hindre dig fra rengøring af overfladen ryddes. Disse løse materialer kan indlejres på din bil bagagerum s foring, hvis du ikke fjerner dem, før det bliver overfladen våd.
  • Opvask opløsning. Vand vil ikke være effektiv mod fedt, da pletten ikke opløses i vand. En fælles husstand element, der kunne slippe af fedtpletter er dog en generøs hjælpende af opvaskemiddel opløsning. Disse rengøringsmidler er beregnet til at fjerne overflader af fedt og olie, så disse bør arbejde som en charme til bagagerummet på din bil.
  • Brug en fugtig klud, fugtig det farvede område let at sikre, at sæben trænger ind til overfladen, der skal rengøres. Tryk ikke for hårdt på overfladen, fordi at gøre dette kan tvinge pletten gennem stoffet, hvor det ville være meget sværere at fjerne. Når dette sker, kan du nødt til at ændre foring for at slippe af pletten.
  • Krat. Du kan nu bruge en skurebørste til at arbejde en skumme på overfladen. Anvende en cirkulær bevægelse for at minimere beskadigelse af stoffet. Går vandret og lodret udelukkende kan trække og slå sig stoffet.
  • Få en anden stykke fugtig klud og dup på overfladen igen. Dette skulle give dig mulighed for at trække op pletten nemt. Hvis du ikke kan, har du måske brugt for lidt af opvasken løsning. Du kan tilføje mere for at opnå de ønskede resultater.
  • Tør stammen. Når pletten er løftes af overfladen, forlader stammen åben for at tørre. Forsøg ikke at tørre overfladen med en hårtørrer. Den overskydende varme fra tørreren kan slå sig stoffet farve, som skyldes foringen at ændre.
  • For at forhindre lignende episoder i nogensinde sker igen, tilføjer en beskyttende plastik eller folie belægning, som beskytter indersiden af ​​din kuffert. På den måde oprydning er så nemt bare at fjerne denne beskyttende film og giver det en god skylning.

Sådan fjerner fedtpletter i bilens bagagerum. Få en anden stykke fugtig klud og dup på overfladen igen.
Sådan fjerner fedtpletter i bilens bagagerum. Få en anden stykke fugtig klud og dup på overfladen igen.

Hvis du har følt sig træt efter at have læst denne artikel, og tror, ​​at det er noget, du ikke selv kan gøre, ikke ærgre sig. Der er Autotilbehørsbutikker, der kan gøre trunk affedtning for dig for et mindre gebyr.