E2a

Sådan fjerner en bagside spejl på en lexus LS400

Hvis din bagside spejl i en Lexus LS400 sker for at blive beskadiget og skal udskiftes, bør du overveje at fjerne og udskifte spejlet selv. Selv om denne procedure vil være lidt svært, hvis du aldrig har prøvet det før, vil det spare dig masser af kontanter i det lange løb. Fordi en bagside spejl på en Lexus LS400 er meget dyrt, kan du ønsker at spare op på så meget som muligt, herunder installationsomkostninger.

  • Forbered døren. At starte, skal du forberede selve døren. Gør dette ved at åbne døren og derefter rulle vinduet ned. Når du har rullet ned spejlet, sluk tændingen til din bil, så der vil være nogen elektricitet løber gennem bilen, som du adskille bildøren.
  • Skru døren. Dernæst skal du tage en Philips skruetrækker og bruge den til at fjerne den indvendige dør skruer. De indvendige døre skruer er placeret lige bag døren håndtag. Når du har fjernet i dørhåndtaget, bliver du nødt til at fjerne armlænet dæksel. Det er den del af bilen, hvor du vil normalt placere dine hænder, mens du åbner eller mens du lukker døren til din bil. For at gøre dette, alt hvad du behøver er at lirke ud armlænet dækslet. Det er normalt ikke har en skrue til det, fordi det er meningen, at du blot klikker på plads. Det betyder at du ikke behøver at skrue noget.
  • Tag dørpanelet. Dernæst skal du fjerne dørpanelet. Du kan gøre dette ved hjælp af dine hænder. Start fra armlænet dækning. Placer dine fingre i sprækken mellem låget og rammen af ​​døren. Begynd nysgerrige ud af døren panel meget omhyggeligt, men uden at bruge for lidt kraft. Husk, at gitteret, der holder den dør panel på plads er meget stram, og du har brug for at anvende en rimelig mængde af pres. Samtidig skal du sørge for, at du kun lægge pres på kanterne, som du holder fast. Når man anvender trykket på midten af ​​panelet, kan det knække.
  • Fjern spejlet ledning. Når du har fjernet dørpanelet, bør du være i stand til at se nogle isolering inde i døren. Fjern disse, indtil du ser i spejlet wire ledningerne er forbundet til elruder og låsene. Brug dine fingre til at bestemme, hvor ledningerne føre, og på den anden side af tråden tage stikket ud af stik, der er forbundet til seletøjet stik.
  • Fjern møtrikkerne. Når du har fjernet det ledningsnet, skal du bruge en skruenøgle til at fjerne de tre små nødder, der holder spejlet på plads. Når du har fjernet de nødder, bør du være i stand til at fjerne spejlet fra ydersiden af ​​bilen. Det vil normalt falde ud til bunden af ​​bilen dørrammen. Du skal blot hente spejl rand erstatte det.


Sådan fjerner en bagside spejl på en lexus ls400. Fjern spejlet ledning.
Sådan fjerner en bagside spejl på en lexus ls400. Fjern spejlet ledning.

Efter udskiftning af spejlet, gentages blot de samme procedurer i omvendt, så du vil være i stand til at sikre spejlet og erstatte de ledninger og paneler, som du har fjernet adgang til spejlet.