E2a

Sådan finder handler agenturer

Hvis du er en skuespiller eller bare begyndt at være en det er en meget god ide for dig at blive repræsenteret af en person eller et organ vidende om ins og outs af filmindustrien. Agenturet eller dets repræsentant, der vil fungere som din leder kan planlægge talent bookinger for dig, forhandler kontrakter, opbygge dit billede og portfolio og generelt tage sig af dig og din karriere. Finde en god handler agentur er meget afgørende, da det kan gøre eller bryde din spirende karriere. Stedfortrædende agenturer normalt opkræve en procentdel provision af din indtjening, og kan enten være fast eller variabel afhængig af vilkårene i din kontrakt. I nogle tilfælde, hvis du er en ganske bankbare talent kan agenturet selv investere i din fremtid ved at levere de første midler til at skabe en helt ny image for dig, herunder uddannelse i alle aspekter af at være skuespiller. De tips nedenfor vil hjælpe dig med at finde en fungerende agentur.

Sådan finder handler agenturer. Talent agenter tilhører forskellige fagforeninger, afhængigt af branchen de er involveret i.
Sådan finder handler agenturer. Talent agenter tilhører forskellige fagforeninger, afhængigt af branchen de er involveret i.

  1. Afgøre, hvilken type leder du er på udkig efter ved at kontrollere professionelle steder som Talent ledere foreningen , som tidligere blev kaldt den nationale konference af personlige Managers. Det er en non-profit organisation, der var blevet startet i 1954 for at organisere talent ledere af eksemplariske færdigheder og viden og med betydelige etik anerkendt af deres jævnaldrende. Det legitimerer branchen at styre talenter.
  2. Talent agenter tilhører forskellige fagforeninger, afhængigt af branchen de er involveret i. Til TV og film, kan du tjekke de AFTRA hjemmeside. AFTRA er en forkortelse for European Federation af tv og radio Artists. Du kan blive fortrolig med, hvordan branchen fungerer, og hvad der er behov for en agent samt downloade formularer og kontrakter og har adgang til et bibliotek af kvalificerede agenter.
  3. Forbered dig på at blive anerkendt ved at handle instanser ved at bygge dit cv. Du skal have stor erfaring og anerkendelse der skal træffes i af et fungerende agentur. Det er meget svært at bryde ind i fungerende branchen ved at spørge din handler agentur til at gøre alt det hårde arbejde for dig. Du er nødt til at investere i dig selv i første omgang. Mens honing dine skuespillertalenter og kræfter oppe din handler cv, bør du også få dine billeder taget professionelt at opbygge en imponerende foto portefølje.
  4. Deltag forsamlinger, hvor folk i branchen forsamles. Arm dig selv med visitkort og søge invitation til disse møder fra dit netværk af fagfolk og industri mennesker. Dette vil hjælpe dig vænne sig til disse funktioner og hjælpe dig netværk med handler agenturer, der altid er på udkig efter spirende talenter. Sørg for, at dine forbindelser ved, at du er på udkig efter en fungerende agentur, så de kan introducere dig til de rigtige mennesker. Være på din mest imponerende selv, uden at være prangende og klamt.
  5. Når bedt om at præsentere dine legitimationsoplysninger, fotos og din handler bånd, sikre, at de er op til dato og præsenteres professionelt. Der er tips, som du kan følge ved at gøre en søgning på internettet om, hvordan man forbereder dem. Foretag flere eksemplarer, skal du sikre, at båndet er VCD eller DVD fungerer, og du har gjort det klart kopier.
  6. Spørg alle de relevante spørgsmål, før du tilmelder dig med en fungerende agentur. Du er nødt til at vide, hvordan de vil håndtere din karriere, hvad du skal gøre, og hvor meget de vil opkræve dig. Søg vejledning fra AFTRA websted, så du har en mere dybtgående viden om branchen, og hvordan talent agenturer arbejde. Gør dit hjemmearbejde vil betale gode udbytter for dig senere.

Sørg for at du forstår, at processen med at blive en stor virkende talent afhænger af din hårdt arbejde. Den fungerende agentur er der for at sikre, at du har fortsat bookinger og repræsentationer, men dit talent er den ting, der vil tale for dig og din karriere. Det er bydende nødvendigt, at du holder på læring og honing dit håndværk at bo på toppen af ​​spillet, som du ved, at du er i en meget vægelsindet verden.