E2a

Sådan finder fjerpen pen refills

Tænk på Shakespeare

Tænk på Shakespeare. Hvad popper næste ind i dit sind? Du vil sandsynligvis se et billede af en mand ved sit skrivebord, skriver. Antages manden er Shakespeare, ville du ikke være at forestille ham at skrive med en kuglepen. Selvfølgelig ville han bruge en fjerpen pen. Fjerpen penne var de første skriveredskaber. Deres tilstedeværelse har kunnet mærkes i omkring femten århundreder. Deres popularitet kun døde ned som korte skriftligt instrument valg, fordi den bekvemme metal fyldepen blev patenteret. Men den dag i dag, på trods af den hurtige udvikling af det moderne alder, fjerpen pen stadig overlever. Mange moderne entusiaster stadig bruge fjerpen. Dette er sandsynligvis fordi det giver en følelse af kunstfærdighed for brugeren.

Sådan finder fjerpen pen refills. Tænk på Shakespeare.
Sådan finder fjerpen pen refills. Tænk på Shakespeare.

I dag, fjerpen penne er ikke meget almindelig. Du vil ikke se dem skrevet ned i din liste af kontorartikler. Ville heller ikke du kan se dem på kontoret produkter afsnit af din yndlings butik. Men pennefjer image har vundet i popularitet igen i de seneste år på grund af Harry Potter. Ja, tænk på sukker pigge ... den slags, du sutte på, når du vil have din troldmand lærer at tro, du tænker, når du faktisk ikke. Så er der endda Deluxe Sugar Quills ... de holder længere. De eksisterer i vores verden også, men den svære del er faktisk at få en fjerpen pen til din smag og specifikationer sammen med at få pennen refills til at matche.

Den vigtigste kilde til næsten alt i verden er internettet

Den vigtigste kilde til næsten alt i verden er internettet. Den sværeste at finde objekter, kan du finde via internettet. Det er det samme tilfældet med pigge. Pen virksomheder annoncere via internettet. Disse omfatter reklamer for påfyldninger. Selvom fjerpen pen eller fjer penne ikke indgår i nogen normal kontor forsyning liste, at internettet har lister over virksomheder, der sælger fjerpen kuglepenne og fjerpen pen sæt. Priserne varierer med kvalitet og producenten af ​​fjerpen pen. De fleste fjerpen pen sæt omfatter blæk refill til din fjer pen af ​​valg. Du kan placere ordrer online til en pen selskab og betale via kreditkort eller PayPal. Trykfarver, blækhuse og refill priserne varierer fra så lidt som et par dollars til mere end halvtreds dollars, afhængigt af den slags, klasse og farve. Patroner kommer i forskellige farver.

Når man ser efter den rigtige fjerpen pen for dig

Når man ser efter den rigtige fjerpen pen til dig, der er et par punkter at tage til efterretning. Kurven af ​​fjeren spørgsmål en masse. Den rigtige hander normalt ville foretrække en fjer fra venstre som dette normalt kurver mod højre, og den sydlige paw ville foretrække en fjer fra højre, da dette normalt kurver til venstre. Du kan bestille disse fra hjemmesider pen selskaber. Du skal bare nødt til at se hårdt nok til at finde den rigtige pen for dig.

Tænk på, at mennesket ved sit skrivebord igen ... Snart vil det være dig, med din fjerpen pen i hånden ...