E2a

Sådan får du reception dekoration ideer

Parterne er mere mindeværdige når de er pyntet med stor modtagelse dekorationer. Nogle af de erindringer, der hænger fast i hovedet på folk var relateret til, hvordan stedet kiggede den aften, det være sig en elegant lysekrone i midten af ​​rummet, en smagfuld centerpiece eller farven på servietter. De mest mindeværdige receptioner er dem, der skaber en "stemning". Hvis du planlægger din egen reception, udsmykning det kan være meget simpelt. Her er, hvordan og hvor man kan få dine udsmykning idéer:

Sådan får du reception dekoration ideer. Surf på internettet.
Sådan får du reception dekoration ideer. Surf på internettet.

  1. Surf på internettet. Internettet er rigelige i annoncer og reklamer til receptionen dekorationer. Du kan gå til websteder som yourweddingcompany.com eller perfekt-bryllup-day.com at gennemse nogle ideer, der er din fantasi. Der er nogle hjemmesider, der tilbyder unikke udsmykning idéer og nogle, der tilbyder traditionelle dekorationer. Det er dit valg om hvilken vej at gå, traditionelle eller går efter noget nyt og moderne.
  2. Du kan trække på hjælp fra disse online døgnet dekoratører ved at kontakte dem via e-mail, fax eller telefon. Spørg om deres brochurer og porteføljer. Det vil hjælpe, hvis du besøger deres showroom personligt. Vær sikker på at stille en masse spørgsmål om deres dekorationer og deres anlæg. Spørg, hvilke materialer de anvender. Spørg, hvor længe de er i stand til at oprette din reception. Disse spørgsmål er vigtige for at trække off problem-fri modtagelse dekorationer.
  3. Du kan gøre modtagelse udsmykning selv. Bare gennemse de samme hjemmesider og se på dekoration fotos, de har offentliggjort. Vær opmærksom på det tilbehør, bordløbere, servietter, glas og tallerkener, som de har brugt. Du er ikke at kopiere dekorationer præcis som de er, men de billeder vil tjene som inspiration eller en stemning foto for dig at komme med din egen dekoration.
  4. Forbered dit humør bord. Udskrive billeder, som du kan lide og indsætte dem i en bestyrelse til at oprette din "humør" eller din motiv for den modtagelse, du vil have. De kan være fra forskellige modtagelse dekoratør hjemmesider, som du bliver inspireret til at følge.
  5. Kom op med en reception dekoration baseret på stemningen fotos. Når du har valgt hvilke dekorationer du kan lide, billed modtagelse i humør du kan lide. Ændring af farven eller formen er virkelig op til dig. Når du har færdiggjort hvad du vil, liste dem ned på et stykke papir for at søge efter dekorationer enten online eller ved at besøge butikker.
  6. En anden måde er at spørge dine venner eller familie til bekendte, der er reception dekoratører. Hvis du har deltaget i en smuk bryllup af en ven, ringe til din ven op og spørge hende, der gjorde deres dekorationer. Hvis du så en stor fødselsdag reception idé fra en slægtning, skal du kontakte din relative og bede om hendes indretningsarkitekt. Kom modtagelse dekorationer ved henvisning er undertiden den nemmeste måde at gøre det på.

På nogen måde, du er til at gøre det

På nogen måde du skal gøre det, uanset om fagligt eller af dig selv receptioner er altid en af ​​de vigtigste begivenheder i en fest. Dine venner eller familie vil helt sikkert sætte pris på at indtaste en reception med forbløffende dekorationer. De vil helt sikkert huske din modtagelse og blive mindet om det, når de husker dine dekorationer.