E2a

Sådan erstatte chok og stivere i en chrysler by og land

I ethvert køretøj

I ethvert køretøj, er de stød og stivere et af de vigtigste dele af bilen suspension. Deres vigtigste formål er at forhindre, at din bil fra hoppende på små eller store buler eller vej revner. Uden disse to, ville en tur i bilen absolut være hoppepude og ujævn, hvilket gør lange køreture meget ubehagelig.

Andre end ubehagelig og ubehagelig køreoplevelse, vil det være sværere for dig at styre din bil, som er meget usikre. Det kunne også føre til bilens tidlig svigt og kan ødelægge dine dæk hurtigere.

Hvis din Chrysler Town & Country begynder hoppe sidelæns på en snoet vej, din bagende begynder at sidde på hug, når du accelerere eller din frontend dyk når du rammer bremser, så kan det være tid til at få dine stød og stivere ændret.

Du kan prøve at bringe den til et værksted, hvor du vil blive mødt med sådanne whooping priser eller du kan prøve at ændre dine stød og stivere ved dig selv. Sidstnævnte mulighed er helt sikkert billigere og du behøver kun at følge denne simple guide til at få arbejdet gjort.

 • Ændring af bagstøddæmpere
  • Løft bagenden af ​​din bil. Brug gulvet donkraft til at løfte op i bagenden af ​​din Chrysler Town & Country og bruge donkraften stativ til at støtte bagakslen.
  • Unbolt monteringsboltene. Du er nødt til at løsne den øverste og nederste bolte på din støddæmper. Når du har gjort det, kan du nu trække chokket omhyggeligt.
  • Installer din nye chok. For at installere din nye chok, skrues i med den øvre og nedre monteringsbolt, som du fjernede tidligere. Når du har lagt det tilbage i, kan du nu sænke tilbage din Chrysler Town & Country, og fjern gulvet stikket.
 • Udskiftning af front stivere
  • Brug et gulv donkraft til at løfte din Chrysler Town & Country. Placer dit gulv jack under din bil og sæt bukke under bilens ramme. Tag dine forhjul derefter skitsere beslag på bremse slange og hjul hastighed censor. Brug en skruenøgle til at unbolt dem og sæt dem til side for en stund.
  • Afbryd din bils krængningsstabilisator link og styrespindel beslag. Det er bedst at bruge en skralde til afbrydelse disse som det ville være lettere at løsne de øverste spankulere nødder. Når nødderne er løse, skal du forsigtigt trække det hele stangenheden.
  • Skift stiverne og skrues igen Når du har ændret stiverne, bolt stangenheden tilbage ind i bilen. Spænd de øverste spankulere nødder og derefter vedhæfte din styrespindel beslag.
  • Udskift alt tilbage. Når du har boltet stiverne i, sat tilbage stabilisatoren bar link og skru det ind det samme sted, hvor du først har fundet den. Gør det samme med bremseslangen, hjulhastighed censor og forhjul derefter afmontere bilen fra gulvet stikket. Bring din bil til et dæk butik og lad dem bringe den forreste ende for dig. Maskinen er meget dyrt det er derfor, det ville være bedst at bringe det til et dæk butik og lad dem gøre det for dig.


Sådan erstatte chok og stivere i en chrysler by og land. Ændring af bagstøddæmpere.
Sådan erstatte chok og stivere i en chrysler by og land. Ændring af bagstøddæmpere.

Kom din Chrysler Town & Country er chok og spankulere ændres når du føler, at der er noget galt med det altid vil være en god idé. Husk, at der ikke er nogen pris, der er for høj til at sikre sikkerheden for dig og din familie, mens du er på farten.