E2a

Sådan bruger triond.com

Triond er en webbaseret forfatter paradis, der giver forfattere at udgive deres arbejde på internettet og tjene lidt penge på den side. Sitet giver mulighed for dygtige og uerfarne forfattere til at tjene resterende indkomst og på samme tid blive offentliggjort ved at skrive om ethvert emne og sende den til Triond til udgivelse på et netværk af artiklen mapper og hjemmesider, de forvalter, og er indgået partnerskab med. Disse mapper og hjemmesider vil blive fyldt med diverse pay per click-annoncer, hvor en bruger humpe og læse din artikel, der offentliggøres kan finde annoncen tiltalende som kan føre dem til at klikke på det. Indtægterne fra alle de klik, vil blive givet til Triond og de vil derefter gå den anden vej og dele denne indtægt til forfatter, der gav bestemt indhold. Dette site er en slags unik, da det giver mulighed for en forfatter at udgive og tjene på samme tid. Hvis du er en spirende forfatter og ønsker at bryde igennem brunsten, og derefter overveje at tilmelde dig Triond. Her er de skridt til at gøre det.

  • Tilmeld dig gratis. Det første skridt i at bruge Triond at bygge dit indhold imperium vil kræve dig til at besøge anlægget i www.triond.com. Når du er på hjemmesiden, skal du indtaste dit brugernavn, password og e-mail adresse og klik på tegnet op-knappen for at komme i gang. Fra denne side, vil du nu blive overført til den nye konto info side, hvor du vil blive bedt om at indkode dine personlige oplysninger. Sitet vil også kræve dine faktureringsoplysninger. I dette aspekt af kontooprettelse, skal du have din egen PayPal-konto, som er en online betalings gateway, som du kan linke til dit kreditkort eller bankkonto. Hvis du ikke har en PayPal-konto endnu, kan du besøge paypal.com og få dig en gratis en nu. Anyway, fuldføre kontooprettelsesprocessen at begynde at bruge Triond.
  • Begynde at skrive. Når du har afsluttet oprettelsen af kontoen, vil du blive dirigeret til din profil side, hvor du kan begynde at skrive. Udforsk din profil og optimere det så meget som du kan. Når du er fortrolig med den måde, det virker, begynde at skrive. Vælg et emne at skrive om, eller bruge de foreslåede emner givet af Triond. Uanset hvad, sørg for, at dit indhold er læses med korrekt stavning og præcise grammatik. Sørg for, at emnet og den faktiske måde, du skriver, er interessant og tiltalende til læserne. Når du er færdig med artiklen, forelægger det Triond til godkendelse og udgivelse. Vær opmærksom på den URL, du har fået til at kontrollere, hvor din artikel er blevet offentliggjort som næste skridt vil være at fremme helvede ud af det, så flere mennesker besøger og læser din artikel.
  • Fremme det. Teknisk set behøver du ikke virkelig har brug for at fremme din artikel dog vil du være i stand til at øge dine chancer for at tjene penge, hvis flere og flere mennesker besøger den webadresse, hvor din artikel er offentliggjort. Når dette er sagt, ville det være dejligt at fremme helvede ud af det ved at bruge sociale medier websteder som Facebook, Twitter og MySpace. Fortæl dine venner og tilhængere om artiklen, så de kan besøge det og endda kommentere den. Du kan bruge social bookmarking sites som Digg , Stumbleupon , og Reddit at fremme dit websted. Indsend stedet og håbe på det bedste.

Jo flere mennesker

Sådan bruger triond.com. Tilmeld dig gratis.
Sådan bruger triond.com. Tilmeld dig gratis.

Jo flere mennesker, du kan føre til din artikel site, jo bedre. Det er alt sammen et antal spil. Men det betyder ikke, at du bør forsømme kvaliteten af ​​din artikel. Sørg for, at det er interessant og letlæselig at sikre flere og flere mennesker vil dele webstedet til deres venner og blive viral.