E2a

Sådan bruger et beskyttende dække for din illustration

Hvis du er en start-up artist

Hvis du er en start-up artist, ville en stor del af din bekymring være at finde ud af, hvordan for yderligere at finpudse dit håndværk, til at producere den bedste illustrationer, som du kan. Når du har oprettet dit mesterværk, din egen personlige magnum opus, men du er konfronteret med en anden specifik bekymring: hvordan ville du sørge for, at den høje kvalitet af dit kunstværk ville blive bevaret? Dette gælder også, hvis du er ejer af et maleri eller et kunstgalleri, og du vil være sikker på dine investeringer ville vare en lang, lang tid.

Malerier er normalt meget følsomt over for eksterne elementer

Sådan bruger et beskyttende dække for din illustration. Hvis du er en start-up artist.
Sådan bruger et beskyttende dække for din illustration. Hvis du er en start-up artist.

Malerier er normalt meget følsomme over for eksterne elementer, og blot at røre dem med dine bare hænder kan producere skade - det er fordi de salte, syrer og olier i dine fingre udgør skade på maleriets teksturer og farver. Et andet element, malerier er meget følsomme over for, er lys. Derfor er det meget vigtigt, at du hænger eller opbevarer dine malerier væk fra lys, det være naturligt lys eller kunstigt lys. Opbevar dem i et tørt og godt ventileret rum, der har moderat og generelt stabile luftfugtighed og temperatur niveauer.

Du skal vide også nogle af de pejlemærker i opbevaring malerier

Du skal vide også nogle af de pejlemærker i lagring malerier. For eksempel bør du aldrig nogensinde lagre uindrammede malerier direkte oven på hinanden, ville du nødt til at gemme dem med syrefrit papir eller syrefrit papir kombineret med glas, der anbringes mellem hver af dem. Du bør heller aldrig lade den stå i kontakt med pap som pap indeholder kemikalier, der kan forårsage misfarvning.

Med alt dette er sagt, er det anbefales, at du bruger et beskyttende dække for din kunst, for at mindske risikoen for at det er udsat for skadelige elementer. Hvad er nogle af dine muligheder?

Malerier er normalt meget følsomt over for eksterne elementer. Du skal vide også nogle af de pejlemærker i opbevaring malerier.
Malerier er normalt meget følsomt over for eksterne elementer. Du skal vide også nogle af de pejlemærker i opbevaring malerier.

  1. Conservation glas. Denne specielle type glas er designet til at beskytte illustrationer fra meget skadelige UV-stråler fra lys. Dette glas byder på så meget som 98% beskyttelse mod disse stråler. Museum glas er den mest anbefalede type bevaring glas til kunst, som ikke alene giver tilstrækkelig beskyttelse mod lys og andre skadelige elementer, det er anti-reflekterende egenskab giver optimal oplevelse. En billigere (dog uden den anti-reflekterende teknologi) er den klare bevarelse glas. Denne type af beskyttelseshætten er fantastisk til charcoals, pastelkridt, prints og plakater. Men bevarelse glas anbefales ikke til oliemalerier.
  2. Laminering. Du kunne overveje dette meget billig løsning for dine udskrifter og foto kunst, såvel som for dine charcoals og pasteller. Det er bedre at bruge varmen proces laminering over kolde proces, og du kan købe laminering covers, der tilbyder UV-beskyttelse. Gør du sørge for at have en professionel gøre din laminering for dig, og spørge, om der er en chance for, at laminering processen kan forårsage skader på illustrationen.
  3. Galleri poser. Denne indstilling er noget, du kunne overveje, hvis du transporterer din illustration. Galleri poserne består af tung plastlåg med boble poser indeni. Du kunne glide i illustrationen inde i posen, og boble poser vil beskytte den fra enhver form for skade, der kan opstå under transporten. Disse også arbejde for glaskunstværker.
  4. Cases. Igen, dette er til transport værdifulde kunstværker. Metal tilfælde er stærke, og særdeles holdbare hårde sager, der kunne holde enhver kunstværker og beskytte dem mod ydre forurenende stoffer. Et eksempel på en hjemmeside, der tilbyder sådanne tilfælde er Viking sager . De har sorter af sager som vandtætte sager og skum-foret sager, for ekstra beskyttelse.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af dine muligheder, hvis du søger at finde beskyttelsesdragter til illustrationen. Husk, at din kunst er one-of-a-kind, og dette berettiger one-of-a-kind beskyttelse for dem så godt. Held og lykke!