E2a

Sådan bruger apostroffer

En apostrof er et tegnsætningstegn, der anvendes i det engelske sprog i en række forskellige måder, baseret på nogle enkle regler for grammatik. På trods af enkelheden i at bruge denne tegnsætningstegn, er det ofte den ene mark, der er mest anvendt forkert af de fleste mennesker. Du kan lære at bruge apostroffer i den rigtige måde, kan du læse igennem de få grammatiske regler er anført nedenfor.

Trin 1

Sådan bruger apostroffer. Brug apostroffer at optage ord.
Sådan bruger apostroffer. Brug apostroffer at optage ord.

Brug apostroffer at optage ord. Dette er den mest almindelige brug af apostroffer, når bestemte ord er indgået kontrakt, er en eller flere af de alfabeter i det ord erstattet af en apostrof i stedet. For eksempel, "hun er" eller "han er" kan udliciteres til "hun er" eller "han er". Undtagelsen fra denne hovedregel er forskellen mellem en sammentrækning af "det er" og ejestedord "sin". Ingen apostrof bruges, når ordet 'det' bruges som et pronomen, men når det bruges som en sammentrækning af 'det er', er ordet afbildet som "det er", apostrof der i stedet for bogstavet »i«. Tilsvarende bør der ikke apostroffer anvendes til andre rethaverisk pronominer som 'jeres', 'hans', 'hendes', osv.

Trin 2

Apostroffer anvendes ikke til flertalsformer ord. En almindelig fejl, som de fleste mennesker, er at mærke en apostrof før bogstavet »s«, når du bruger flertalsformen af ​​ord. Almindelige ord, hvor denne fejl er lavet er "æbler ',' markeder ',' mangofrugter« osv. apostrof er fejlagtigt tilsættes i stedet for at danne disse ord - Apples, markeds-og mango er - tilføjer apostrof faktisk viser ordet i sin ental form.

Trin 3

Signalerer possessiveness for ental navneord. Brug apostroffer til at betegne den besiddertrang aspekt for ental navneord. For eksempel "blomstens lugt" eller "Dorian portræt", osv. Hvis der er to singulære navneord og begge deler samme besiddelse af et objekt, så en apostrof tilsættes ved enden af ​​den anden substantiv Eksempel -. "Jack og Jill barn ". for separate besiddelser, vil apostrof blive brugt ved slutningen af ​​hvert navneord Brug samme eksempel som ovenfor, hvis Jack og Jill har hver deres eget barn så den korrekte anvendelse vil være" Jack barn og Jill barn ".

Trin 4

Apostroffer anvendes ikke til flertalsformer ord. Signalerer possessiveness for ental navneord.
Apostroffer anvendes ikke til flertalsformer ord. Signalerer possessiveness for ental navneord.

Angiver possessiveness for flertalsformer substantiver. I modsætning til ental navneord som i det foregående trin,, brugen af ​​apostroffer til betegner possessiveness for en flerhed stedord afhænger af, om navneord slutter med alfabetet "s" eller ej. For eksempel, hvis det ord, der anvendes i flertalsform er 'piger i sætningen' piger hår ', er apostrof tilsættes efter det sidste bogstav, og ikke før - pigers hår og ikke pigens hår. For flertalsformer substantiver, der ikke slutter med 's', ligesom ordet »børn«, da bør en apostrof indsættes før 's' til at betegne besiddertrang - "børns legetøj".


Holde disse enkle regler i dit sind, mens du bruger apostroffer vil sørge for, at du bruger dem korrekt. Korrekt brug kommer med praksis dermed næste gang du skriver, satte ord på papir og derefter praksis tilføje apostroffer som beskrevet ovenfor.