E2a

Sådan bronze baby sko

Du kan værdsætte dit barns første skridt ved bronzering dit barns første sko! En masse mennesker bronze elementer, der er særlige for dem. Disse omfatter hatte, handsker, luffer og andre genstande af betydning. Du kan få næsten enhver genstand bronzed af forskellige virksomheder, der specialiserer sig i bronzing, men det er dyrt. Så hvorfor ikke bronze den baby sko ved dig selv? Du behøver kun et par materialer, som du kan købe fra håndværk butik.

Sådan bronze baby sko. Materialer til bronzering.
Sådan bronze baby sko. Materialer til bronzering.

Du vil helt sikkert have en særlig plads for den bronzefarvede emne, og det vil virkelig være mindeværdig for dig, som du gjorde det selv. Her er de trin til, hvordan du kan bronze baby sko:

  1. Materialer til bronzering. De materialer, som du skal bruge er barnet sko, denatureret alkohol, stærk snor, gummi cement, flydende bronze, sort olie smerter, kamel hår børste og gips. Du kan købe disse emner fra din lokale kunst og kunsthåndværk butik. Det er billigere end at få et selskab til at gøre det bronzing for dig. Du kan bronze flere elementer med disse få materialer, som du ikke vil bruge dem alle op til baby sko.
  2. Forberedelse. Først skal du nødt til at rense baby sko, som du kommer til at bronze. Brug en ren klud til at slippe af støvpartikler på shows. Efter aftørring det, sætte nogle denatureret alkohol på klud og gnid det på skoene. Baby sko er blød at røre ved. Hvis du ønsker at lave de sko robust, fyld den med gips og lad det helt tørt. Når det er allerede tør, fastsætte, hvordan du ønsker, at snørebånd og tungen til at se ud. Du kan holde dem på plads med gummi cement. Punch et hul på de sko, hvor du kan sætte tråden igennem. Bind tråden sikkert.
  3. Gør kobber sko. Nu er det tid til bronze skoene. Hvis du ikke har en færdig bronze blanding, kan du lave din egen ved at blande bronze metallisk pulver lakken. At sikre, at der ikke er nogen klumper i blandingen. Brug den kamel hår pensel og male baby sko med bronze blanding. Vær sikker på at male alle dele af sko. Hæng skoene af strengen, som du knudret og lad det helt tørt.
  4. Antique effekt. Når skoene er helt tørre, kan du allerede male det over med den flydende bronze tilsat en smule af sort olie. Dette vil gøre bronze sko ligne de er antikke. Bagefter lade sko til tørre igen. Fjern den streng, som du bundet og vise baby sko.

Det er de enkle trin til, hvordan du kan bronze din baby sko

Det er de enkle trin til, hvordan du kan bronze din baby sko. Du kan også bronze andre emner, som du ejer ved at følge disse trin. Det er virkelig nemt at gøre! Du kan endda give de bronzed poster som gaver eller foræring til fester og andre særlige fester. Dine venner vil helt sikkert sætte pris på den indsats, du lægger i at gøre den nuværende.