E2a

Sådan at udlufte luften fra et gulv jack

Floor stikkene er nyttige i garager og værksteder

Floor stikkene er nyttige i garager og værksteder, da disse lader dig løfte køretøjer fra jorden for at hjælpe med at gøre reparationer og checkups på underchassis og ophængssystem. Gulv stik arbejder normalt gennem hydraulik, som kan være effektive, så længe fluidtrykket er tilstrækkelig. Men i nogle tilfælde kan du opleve, at din hydraulisk donkraft ikke længere fungerer effektivt. Det kan være langsom i opløfte sin last, og der kan være en "sjappet" føler det, hvilket betyder at det løfter, men ikke så effektivt og solidt, som det skal.

Dette kan være et tegn på, at der er luft i det hydrauliske system. Du bliver nødt til at udlufte luften ud af hydraulikken for at genvinde det tryk, så snart du kan. Betjening af en hydraulisk lift med luft i systemet er også farligt, fordi det pludselig kan fejle. Dette kan føre til katastrofale resultater, hvis gulvet stikket har en belastning på det, ligesom et køretøj.

Blødning dit gulv jack vil kræve blot et par enkle værktøjer

Blødning dit gulv jack vil kræve blot et par enkle værktøjer. Du skal bruge en skruetrækker, eller alt efter hvilken skruetrækker eller skruenøgle, der svarer til din Jacks tryk ventil. Du vil også brug for din jack brugervejledningen, for at kontrollere, hvor du kan finde ventilen.

Sådan at udlufte luften fra et gulv jack. Åbn påfyldningsproppen.
Sådan at udlufte luften fra et gulv jack. Åbn påfyldningsproppen.

  • Hæv donkraften. Første ting du skal gøre, vil være at hæve stikket til det højeste niveau. Sørg for, at stikket ikke har nogen belastning, når du gør dette. Strækker donkraften op til det punkt, hvor stemplet stemplet (den del, der indeholder op belastningen) er på sit højeste.
  • Slip trykventilen. Når du har rejst gulv jack, finde trykventil og løsne den med din skruetrækker eller et andet passende værktøj. Dette kan gøres ved at dreje ventilen mod uret. En halv omgang sædvanligvis være tilstrækkelig. På dette tidspunkt vil donkraften sænke sig.
  • Åbn påfyldningsproppen. Find gulvet Jack påfyldningsskruen og fjerne det med skruetrækker. Du kan skrue det ved at dreje den mod uret, indtil det er faldet ud. Der kan være andre stik, der kan se det samme, herunder kontraventiler, som ikke bør fjernes. Derfor er det meget vigtigt, at du ved, hvor påfyldningsproppen er. Kontakt din gulv jack manual for at være sikker. Så snart fyldstof proppen er fjernet, bør luft komme ud af systemet. Du vil bemærke luft hvæsende ud, hvilket er et tegn på, at luften er tømning ud.
  • Udskift påfyldningsproppen og gentag. Skru påfyldningsproppen på plads. Spænd trykventilen. Efter dette, vil du nødt til at gentage ovenstående trin, indtil du ikke længere kan høre noget luft hvislende ud af påfyldningsproppen.

Kontrollér regelmæssigt

Kontrollér regelmæssigt, at dit gulv jack hydrauliske system har ingen luft. Dette vil lade den arbejde mere effektivt. Dette er også en sikkerhedsforanstaltning, som at fjerne luft vil sikre, at gulvet stikket ikke bare pludselig mislykkes. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, er det altid en god ide at bruge bukke i stedet for gulv stik, når der arbejdes på undersiden af ​​din bil i længere tid.