E2a

Sådan at tegne flammer

Du kan lære at tegne flammer forskellige typer meget nemt. Hvorvidt gjort i sort-hvid eller i farver, vil selv den rankest af begyndere finde det let at trække grundlæggende træk skildrer flammerne og forskønne dem om at give flammerne en mere realistisk og bevægende look. Følg de detaljerede trinene ned nedenfor for at lære at tegne flammer af forskellig art.

Trin 1

Grundlæggende skitse tegning. Med kun papir og en blyant, kan du komme i gang ved at trække nogle grundlæggende flammehæmmere konturer og praksis indtil du har det ned pat. Til at begynde, skal du trække et par omvendte S formede linjer, der møder hinanden på den øverste og nederste ender. Alternativt kan tænke på det som at tegne bjerge og dale lodret. Kurverne skal afrundes ud og lavvandede snarere end spidse og dyb. Dette er den grundlæggende skitse af en flamme, og du kan trække det i enhver størrelse.

Trin 2

Sådan at tegne flammer. Grundlæggende skitse tegning.
Sådan at tegne flammer. Grundlæggende skitse tegning.

Tegning et stearinlys flamme. Denne ene er meget enklere og mere almindelig måde at skildre flammer. Du kunne lyse op et lys til at tjekke den nøjagtige udformning af flammen, mens du trækker. Flammen skal ligne en omvendt pære med en smal top og linjerne ballooning og krummer fra midten til bunden ligner en pære. Dette vil vise sig som en stadig flamme. At skildre en vis bevægelse, kan du gøre en dukkert i en af ​​side kurver til at give begrebet en flamme flimrende med bevægelsen af ​​flammer. Brug af farve på forskellige nuancer af orange og gule, kan du skyggelægge det inderste område af flammen. Anvende de dybere farver til kernen, hvor flammen udgår fra vægen og gradvis lysne farven ved hjælp nuancer af gul hen imod omkredsen af ​​flammen.

Trin 3

Tegning åben ild, såsom i et lejrbål. Dette vil være en udvidelse af omridset tegning udført i trin et, kun du vil trække flere sådanne konturer i forskellige størrelser, siden og nogle overlappende, hinanden. For at give dig en referenceramme med hensyn til oprindelsen af ​​flammerne, kan du tegne nogle cylindriske linjer skildrer træ, toppen slutter mødet på et tidspunkt, hvorfra flammerne stammer, og de nederste ender som hvis logfilerne er stablet ved siden af ​​hver anden i en vifteform.

Trin 4

Brug af farver og skygger. Når du er mere komfortabel med skitsering flammen ud figurer, kan du bruge skygge og / eller farve for at give den flimrende bevægelse til flammerne. Farvelægning baggrunden papir i sort vil kaste op en kontrast med appelsiner og gule nuancer du vil bruge til de faktiske flammer. De mørke farver bør anvendes til at farve den indre del af flammen, under anvendelse af et lysegult ved de ydre ender og periferi vil give den passende kontrast. Som ovenfor, skal du bruge et tændt stearinlys som referencepunkt til at udfylde i farverne.


Tegning et stearinlys flamme. Tegning åben ild, såsom i et lejrbål.
Tegning et stearinlys flamme. Tegning åben ild, såsom i et lejrbål.

Som altid, øvelse gør mester, og hvis du er en nybegynder til tegning, lære at tegne simple skitserer først med kun blyant og papir og opgradere til farve, når du er blevet lidt mere øvet på tegningen. Flames er meget let at trække, i modsætning til andre objekter, så du skal ikke have for meget svært ved at flytte fra tegningen til farvning scenen.