E2a

Sådan at tegne biler

Brug et par referencelinjer og grundlæggende former, kan du lære at tegne det fulde sidebillede af en bil. Til dette, behøver du ikke at være en dygtig kunstner og de nødvendige materialer til denne bestræbelse er så simpelt som blyant, papir og lineal. For at finde ud af, hvordan du kan tegne en bil, læse igennem trin for trin instruktioner, som følger.

Trin 1

Nødvendige materialer.

  • Tegning papir
  • Bløde blyanter
  • Lineal
  • Viskelæder
  • Sort pen eller markør

Trin 2

Kom godt i gang. Først ved hjælp af en lineal, tegne en lige linje mod den nederste halvdel af papiret, til at skildre jorden. Over denne linje, tegne to cirkler, der repræsenterer hjulene. Afstanden mellem hjulene skal være ca 1,75 til 2 inches.

Trin 3

Sådan at tegne biler. Nødvendige materialer.
Sådan at tegne biler. Nødvendige materialer.

Reference-linjer for kroppen og tag linjer. Over de to cirkler, tegne to streger, den ene over den anden. Den første linie viser midten af ​​bilen, hvor vinduerne ville ende, øverste linie viser taget af bilen.

Trin 4

Oprettelse af kroppen. Drage to lodrette linjer, på venstre side af hver cirkel, at de to linier strækker sig hen over jorden, krops-og tag linjer for at skabe et rektangel. Inden for rektanglet, tegne to skrå linier fra tag linje til den midterste linie. Den højre side skrå linie skal slutte nøjagtigt ved det punkt, hvor den midterste og lodrette linje af rektanglet mødes. Den anden, på venstre side, må ikke røre midterlinien men krydse den venstre lodrette linje lidt over førstnævnte. Dette vil give dig et bredt billede af kroppen af ​​bilen. I en afstand af omkring en tomme på begge sider af hjulene, trækker to små lodrette linjer - den ene til venstre, vil skildre stammen af ​​bilen, mens den højre vil skildre motorhjelmen linje. Slut hjulene til motorhjelmen og hovedlinier med linjer, der skråne opad. Du skulle nu have den fulde oversigt over bilen, som den ville se ud, hvis du stod overfor de to døre i den ene side af bilen.

Trin 5

Udformning af bilen. Brug en ren viskelæder, gnide-off alle de lodrette og vandrette linjer, der anvendes som reference, bortset fra de dele, som nu er en del af bilens omrids, og de to hjul. Brug en lidt mørkere blyant, begynde at skabe den lave motorhjelm og højere bagagerum figurer af bilen, også trække en lige linje mellem de to hjul for at give dig chassis linje.

Trin 6

Forruden, vinduesviskere og vinduer. På dette tidspunkt, vil det hjælpe, hvis du har en side-view billede af en bil, som en reference. Dette vil give dig en idé om placering og udformning for forrude, vinduesviskere og sideruder. Føj detaljer til motorhjelmen og ryg kofanger, som de forreste og bagerste lys og en kurve for motorhjelmen. Tegne en linje i mellem for at danne for-og bagside døre og vinduer. Dekorér med dørgreb og et bakspejl.

Trin 7

Opret hjulene. Udfyld de to cirkler med fælge og eger for at give dem indtryk af hjulene.

Trin 8

Reference-linjer for kroppen og tag linjer. Oprettelse af kroppen.
Reference-linjer for kroppen og tag linjer. Oprettelse af kroppen.

Afslutning af detaljer. Brug en sort pen eller markør, give det fulde overblik over bilen, ved hjælp af lys og mørke blyanter til at give skygge for de dæk, de forreste og bageste kofangere, eger, osv.


Tag et kig på den tegning, du netop har lavet. Er det en bil? Ja, det er! Øv indtil du kan gøre det mere realistisk, kan du så bruge farver til at fylde de indvendige detaljer. Surfe på internettet for at finde hundredvis af programmer, der giver instruktioner til at tegne en bred vifte af biler - fra vintage til racerbiler, forskellige modeller såsom Corvette, Camaro, Audi, osv. Hvis du er en bil buff, vil du helt sikkert nyde aktiviteten !