E2a

Sådan at se gennem biblioteket opbevaring

Nogle gange har vi brug for oplysninger, der er gemt i biblioteket arkiver

Nogle gange har vi brug for oplysninger, der er gemt i biblioteket arkiver. Biblioteket opbevaring kan have aviser, bøger, blade og andre ressourcepersoner materialer, der sjældent bruges. De fleste af disse materialer er holdt i biblioteket opbevaring, fordi ikke en masse mennesker har brug for dem, og de fleste af dem er udklip fra årtier siden.

Hvis du ønsker at se gennem biblioteket opbevaring, skal du bede om tilladelse fra bibliotekaren, så du kan få adgang til ressourcerne. Biblioteket enhed for opbevaring kan være et sted, hvor uautoriserede personer ikke er tilladt at komme ind.

Her er flere tips om, hvordan man se gennem biblioteket opbevaring:

  • Vide, hvad du har brug for. Dette gør det lettere for dig at vide hvor du skal begynde at kigge. Arkiverne i biblioteket opbevaring kan indeholde en masse af bibliotekets reoler fyldt med bøger, aviser og andre materialer. Hvis du ved, hvad du leder efter, kan du indsnævre Søg og det vil være lettere for dig at finde de materialer, du har brug for.
  • Spørg tilladelse. I nogle biblioteker, skal du bede om tilladelse til at komme ind i biblioteket opbevaring. Du kan bede bibliotekaren om tilladelse. Du kan endda fortælle hende, hvad du leder efter, så hun kan dirigere dig hvor du skal begynde at kigge.
  • Scan arkiver. Du vil være i stand til at se bibliotekets reoler og bibliotek kabinetter i biblioteket opbevaring. Ressourcerne er sorteret efter kategori. Begynd på udkig efter den almindelige klassificering af emnet du er forsker. Husk at behandle de ressourcer omhyggeligt, da de fleste af dem er skrøbelige på grund af alderdom.
  • Kopier ressourcer. Mest sandsynligt, vil du ikke være i stand til at låne på biblioteket produkt fra lageret. Hvad du kan gøre er fotokopi den ressource, du behøver, så du kan få en kopi. I nogle tilfælde skal du bruge en særlig mekanisme, hvis skrifter er for lille eller hvis papiret af ressourcen er allerede skør.
  • Retur ressourcer. Når du er færdig får de oplysninger, du har brug for, skal du huske at returnere dit materiale til sin rette plads. På den måde vil andre mennesker ikke har en hård tid med at lede efter de samme oplysninger, hvis de har brug for det.

Disse tips vil hjælpe dig til at se gennem biblioteket opbevaring

Sådan at se gennem biblioteket opbevaring. Vide, hvad du har brug for.
Sådan at se gennem biblioteket opbevaring. Vide, hvad du har brug for.

Disse tips vil hjælpe dig til at se gennem biblioteket opbevaring. Husk at takke bibliotekar efter brug af ressourcerne. Læg alt, hvor det hører eller returnere den direkte til bibliotekar, så hun kan reshelve elementerne personligt. Lad borde og hylder, som du fandt dem. Du kan finde masser af spændende information i biblioteket opbevaring. Du vil være i stand til at kende historien om biblioteket, historien om din by, begivenheder, der skete år siden, og andre nyttige oplysninger. Disse ressourcer oplagres, så de holder længere. Det er vigtigt at holde dem lagret i det rigtige sted.