E2a

Sådan at male en t-shirt

Hvis du har en ensfarvet skjorte uden nogen design overhovedet, og ønsker at jazz det op med en trendy design på forsiden eller bagsiden, så kan du nemt gøre det ved at male det højre på. Dette vil gøre en tilsyneladende almindelig skjorte i en fabelagtig designer skjorte. Denne nye skjorte kan være en personlig skjorte for dig at bære, eller du kan udvikle det til at sælge kommercielt. Den bedste del om at male en skjorte er, at du kan male et design, du ønsker. Hvis dit design er unikt, vil flere mennesker sætter pris på det, og der kan du have en ny potentiel virksomhed eller en awesome gave til en veninde.

Færdiggør design

Færdiggør design. Før du kan slå en simpel t-shirt i en hip og moderigtigt top, bliver du nødt til at bestemme det ønskede design på skjorten. Få et stykke papir og farvede markører og skitsere designet. Det kan være et billede eller et bogstaver af en slags. Når du har det ønskede design på papir, få noget feedback fra dine venner. Liste ned de farver, du får brug for maling job.

Genskab dit design for en stencil

Sådan at male en t-shirt. Genskab dit design for en stencil.
Sådan at male en t-shirt. Genskab dit design for en stencil.

Genskab dit design for en stencil. De fleste T-shirt designere bruger en stencil til maling job. Denne måde, de standardisere kunst på hver T-shirt, de gør. I dit tilfælde, kan du bare få en pap og genskabe designet ved at skære rundt på brættet baseret på de figurer, du bliver nødt til at farve i. Hvis du bruger laver en bogstaver design, så bare skære bogstaverne på pappet. Du skal bruge denne sidste stencil design til at overføre det på skjorten.

Forbered skjorten. Vask skjorten og tør det

Forbered skjorten. Vask skjorte og tør det. En ren og tør skjorte er nødvendig for en T-shirt malerarbejde. Indsæt pap i skjorten. Dette vil gøre dine skjorte ligge fladt og forhindre malingen passerer gennem stoffet til den anden side. Sørg for at trække ærmerne rundt og tape det med malertape. Du kan bruge klip og stifter så godt. Husk at gøre det område, hvor du planlægger at male design på flad og uden rynker. Når det er fladt og klar, placeres stencil på den flade del af skjorte og tape den der med malerens tape langs kanterne af pap stencil.

Mal t-shirt

Mal t-shirt. Brug stof maling og bland det som beskrevet på de instruktioner, den fulgte med. Dyp svampen i malingen. Dup det på en avis for at mindske glop. Med skjorte og stencil stabil, anvende svampen på stencilen i henhold til dit design. Sørg for, at malingen er jævnt spredt ud. Påfør endnu et lag, hvis du føler, at finishen ikke er nok. Når du er færdig, skal du fjerne stencil og lad malingen tørre i ca 24 timer.

Efter 24 timer

Genskab dit design for en stencil. Forbered skjorten. Vask skjorten og tør det.
Genskab dit design for en stencil. Forbered skjorten. Vask skjorten og tør det.

Efter 24 timer, tage et kig på skjorten for at se det design, du gjorde. Du kan nu bære det og vise det til dine venner. Hvis du planlægger at give dette som en gave, skal du placere den i en kasse og pak det op. Uanset hvad, du har nu vendt en almindelig, gammel t-shirt til en unik og hip én.