E2a

Sådan at male dit lærred taske

Canvas er en holdbar og almindelig vævet stof, der anvendes til forskellige typer af produkter. Eksempler på disse omfatter telte, presenninger og poser. Det er også et populært medie for malerier og kunstværker. I de tidlige dage, var lærred lavet af plante kaldet hamp. Moderne lærred er lavet af bomuld. Der er to typer af vævet lærred: sletten lærred og ænder lærred. En almindelig lærred er lærred med en forholdsvis løs vævning, mens en ande lærred mere tætvævet. Canvas er et populært valg for oliemalerier. Det er normalt strækkes i en træramme og er belagt med gesso, en pulveriseret form af mineralet calciumcarbonat.

Bortset fra at blive brugt som det primære maleri overflade

Bortset fra at blive brugt som den primære maleri overflade, lærred også anvendes i mode at skabe poser. Der er et bredt udvalg af lærred poser til rådighed. Du kan vælge mellem lærred rygsække, lærred bagage eller endda lærred totes. Lærred poser kaldes også bomuld poser. Du kan enten købe en færdiglavet lærred taske eller du kan lave en på din egen. Du kan købe kanvas stof i løs vægt, hvis du er en designer og gerne vil eksperimentere med at gøre disse populære poser. Men hvis du bare vil have en taske, er det bedre at købe en, der allerede er foretaget. Lærred poser er holdbare og ikke koste for meget. Du kan endda tilpasse dem gennem maleriet.

Sådan at male dit lærred taske

Sådan at male dit lærred taske. Sådan at male dit lærred taske.
Sådan at male dit lærred taske. Sådan at male dit lærred taske.

  1. Det første skridt er at købe de materialer, du får brug for. Vælg lærred taske, som du vil bruge. Du kan finde et bredt udvalg af disse poser på håndværk butikker eller endda på de lokale butikker. Lærred poser kommer i forskellige former og stilarter. Det er op til dig, om du ønsker at købe en duffle taske, en totalisatorspil taske eller bare en simpel skuldertaske. Du vil også få brug stof maling, en pensel og bagepapir.
  2. Når alt er klar, kan du nu begynde dit design projekt.
  3. Den næste ting at gøre er at beslutte, hvad design, du gerne vil have på din taske. Du kan kontrollere internettet for inspiration, og du kan vælge fra en bred vifte af designs. Du kan også bare sætte dit design ned på posen frihånd og være kreative.
  4. Når du har valgt dit design, den næste ting at gøre, er at sætte bagepapir inde i canvas taske. Sætte ned voks papir vil forhindre malingen i at lække igennem til den anden side af posen. Sørg for, at dit arbejde overflade og gulvet nedenfor beskyttes eller afskærmes, før du fortsætter.
  5. Nu er det tid til at male. Brug pensel til at male dit lærred taske, eller du kan bruge andre ting som din hånd eller stor væg stencils. Brug ikke for meget vand - bare nok til at holde malingen flydende nok, at det er nemt at bruge. Du er ikke arbejder med akvareller her!
  6. Når du er færdig male posen, sæt din taske til side eller hænge det til at lade det tørre. Når det er helt tørt, kan du tilføje tilbehør som perler, perler eller endda snore.

Maleri et lærred taske er let

Maleri et lærred taske er nemt. Du kan endda designe lærred poser og give dem som gaver til dine venner. Alt du behøver, er de rigtige materialer og nogle fantasi.