E2a

Sådan at lytte til ny musik

Af de mange ting, som mennesker har lavet

Af de mange ting, som mennesker har lavet, er musik en af ​​de mest magtfulde kreationer. Det kan svaje folk, overbringe den mest gribende af meddelelser, lindre stress, og udtrykke følelser. På grund af de hundredvis af musikere derude, men at finde ny musik til at lytte til kan være svært. Valgene er mange, og for en masse mennesker, er denne lammende. Her er nogle af de trin, du kan bruge til at lytte til ny musik.

Sådan at lytte til ny musik. Tjek de lokale bands.
Sådan at lytte til ny musik. Tjek de lokale bands.

  1. Brug online radio. Internettet i dag er ikke kun for at opdatere din status på Facebook eller gør dit hjem arbejde. Den web er nu i stand til at håndtere forskellige typer af data, herunder lyd-og videofiler. På grund af dette, har en række online-radioer dukket op for at erstatte den sædvanlige radiostation, der kan tilgås ved hjælp af en transistorradio. En af de bedste fordele ved at bruge online radio er deres gratis service og graden af ​​tilpasning, som du kan have. Disse online radioer vil give dig mulighed for at vælge en genre, kunstner eller sang, som webstedet vil automatisk generere en liste over andre musikere og sange, der er relateret til din indtastning. Et af de populære radiostationer, der kan give dig denne type tjeneste er Sidste FM og Pandora. Disse steder vil give dig mulighed for at få et glimt af nye bands, der er lige i tråd med den type musik, du er komfortabel med.
  2. Tjek vurderinger. En anden måde at søge efter ny musik er gennem anmeldelser og anbefalinger. Dette kan være så let som en snak med en musikalsk tilbøjelig ven, eller gennem brug af forskellige medier, der specialiserer sig i musik. Der er en bred vifte af musik magasiner som Rolling Stones, såvel som online sites, hvor du kan læse noder anmeldelser på de nyeste kunstnere. Nogle af de websteder, som du kan tjekke ud, er Radio Blog Club, Finindstilling, All Music, og epitonic. Disse sites har normalt massive fællesskaber, hvor du kan læse anmeldelser på en bred vifte af genrer.
  3. Tjek de lokale bands. En anden god måde at finde musik førstehånds er ved at tjekke de lokale bands i din by. Næsten hver locale har sine egne spirende kunstnere, og selv om disse unge musikere måske ikke har den prestige og hvorefter MTV stjerner har nogle af de bedste talenter er faktisk uopdaget, og kan være under opsejling lige i den lokale pub. Bedst af alt, vil disse bands ikke debitere dig med ublu entré bare for at få en smagsprøve på nogle gode nye musik. Bortset fra lokale bands, kan du også tjekke de touring kunstnere, der kan besøge din by. Tjekker bands på en en-til-én basis, kan være en smule mere tidskrævende, men live-optrædener er også en af ​​de bedste måder at måle, hvor god en band er - når du udfører uden glans og glitter i studiet redigering.

Det vil tage tid, før du finder et band eller musik kunstner, der vil passe til din smag. Disse måder at lytte til ny musik, men vil udsætte dig for masser af kunstnere, album og musikalske materiale, der ikke kun giver dig nogle af de bedste lyde derude, men vil også forfine din smag undervejs. Med den nye musik, du finder, kan du finde alternativer til de Britney brand hits, MTV spiller.