E2a

Sådan at lære dig selv at spille klaver

Vidste du, at spille et musikinstrument hjælper din krop behandle sygdom? Ifølge undersøgelser, sænker klassisk musik især blodtrykket. Vi behøver ikke at lytte til musik, bare fordi det lyder godt, men fordi vi erkender, hvordan musik behandler vores krop godt. I nogle studier voksede babyer op til at være smartere, når klassisk musik blev spillet til dem, mens du stadig i livmoderen. Relationen mellem IQ og vækst, og musik er blevet angivet, men er endnu ikke fuldt forstået. Det kan synes mærkeligt at tænke på det nu, men det er virkelig ikke. Selv som børn, kan vi se, påvirker af musikken.

Har du nogensinde lagt mærke hos spædbørn, hvordan de reagerer mere positivt, når moderen coos og taler til dem på en sing sang måde versus når de er talt med i en normal tone og rytme? En anden undersøgelse offentliggjort i stater viste, at børn, der vidste, hvordan man spiller et instrument havde rigere neuron-forbindelser i hjernen, hvilket betyder, at de havde en mere aktiv hjerne.

Med så mange grunde, der peger på fordelene ved musikken

Sådan at lære dig selv at spille klaver. Hvis du allerede er bekendt med de noter.
Sådan at lære dig selv at spille klaver. Hvis du allerede er bekendt med de noter.

Med så mange grunde, der peger på fordelene ved musikken, hvorfor så ikke lære dig selv eller dit barn at spille et instrument. Guitar og klaver er to sådanne instrumenter, der let kan autodidakt. I dette særlige artikel vil vi lære dig at spille klaver.

Du vil naturligvis brug for et klaver for denne tutorial

Du vil naturligvis brug for et klaver for denne tutorial. Du kan købe enten et klaver orgel, et elektrisk klaver eller den traditionelle snor klaver. Hvis du er tilbageholdende med at købe en, kan du "øve" online med en computer simuleret klaver.

 • Først skal du gå til en lokal musik-butik og kigge efter en nybegynder håndbog om, hvordan man læser noder. Her er nogle grundlæggende noter, som du bør vide: helnode, halv note, kvartnode, og ottende note.
  • Ottende note. Angivet med ottendedele er et notat trykket på en ottendedel af et sekund længere.
  • Halvdelen note. En halv notat angivet med Minims er et notat afholdt for to beats.
  • Hele note. En hel note holdes i alt fire slag.
  • Kvartnode. Quarter noter angivet ved crochets er oplagt til en beat.
 • Hvis du allerede er bekendt med de noter, kan du nemt finde de noter på klaver. Find Middle C notat korrekt og fortrolig med tasterne. Det er simpelthen en rotation af tonerne C, D, E, F, G, A, B, så det vender tilbage til C. Disse noter er angivet som de hvide taster, mens de sorte taster er flade og skarpe nøgler.
 • Du må downloade nybegynder sangark online eller købe en bog på musikbutik. Instruktioner om hvordan man kan læse og finde noter på klaver er angivet. Nogle af de bedste bøger til at købe er John Hansen klaver bøger. Fra begyndere til avancerede spillere, kan John Hansen hjælpe dig med at nå dit potentiale med godt udformet stykker, som lærer dig noget nyt med hvert stykke. Ikke alene har det musikalske plader, men det omfatter historie samt tips og teknik på hvordan man kan forbedre spille.
 • En anden rig kilde til oplysninger ville være på nettet. Søg online på YouTube eller på debatsider at se videoer om, hvordan at spille klaver.


Held og lykke og have det sjovt! Du kan aldrig vide, inden for et par uger eller måneder, du kan spille og komponere som Mozart!