E2a

Sådan at kaste en mexicansk fiesta fest

Mexicanerne forstår at have det sjovt og deres partier er alle om at have en grand tid med venner og familie. En mexicansk fest indebærer masser af farve, krydret fødevarer og rytmisk musik. Cinco de Mayo eller den femte af maj er en særlig dag for mexicanere, en meget stor grund til at smide en fiesta fest. Det er mindet om mexicanske s patriotisme, en fejring af deres nederlag af de franske styrker i midten af ​​1800-tallet. Det kan være meget energisk, vild og farverig. Hvorfor ikke overraske dine gæster, næste gang du ønsker at fejre en begivenhed ved at kaste en mexicansk fiesta fest? Nedenfor er en række idéer, der kan hjælpe dig vært for en stor.

  • Dine festdekorationer bør have levende farver. Køb nogle lerpotter og bruge dem som vaser til farverige papir blomster i gul, lilla, rød, fuchsia og turkis. Hæng papir streamers i de samme farver, herunder lime grøn. Brug nogle som af potterne som lysestager.
  • Hang små mexicanske sombreros på de omkringliggende planter i din have. Placer store sombreros på bagsiden af stolene. Det vil være dejligt, hvis du har nogle kaktus planter i lerpotter, som du kan gå sammen om en centerpiece. Hvis der er børn, der kommer til den mexicanske fiesta partiet, udfyld sjov med en piñata eller to fyldt med slik, små legetøj og mønter.
  • Køb nogle mexicanske tæpper og bruge dem som duge. Disse er ganske billige og vil bringe en autentisk mexicansk føler til fiesta part. Kig efter papir plader, kopper og papir servietter og bestik i Mexican Fiesta farver. Køb træ tallerkener og skåle samt træ betjener skeer. Vælge dem, der er i mørkere brun farve.
  • Når du har taget sig af udsmykningen og anden part habengut er det tid til at tænke på fiesta fest billetpris. Mexicanerne har flere part fødevarer, der er både fyld og sjovt at spise. Serveres masser af majs tortillas og et sortiment af mexicanske tortilla dips som guacamole og salsa verde. Forbered quesadillas, burritos, fajitas, empanadas, enchiladas, tamales og tacos. Hvis du vil have noget tungere tjene nogle mexicanske ris gryderet. Forkæl dine gæster med nogle mexicanske desserter gerne flan og mexicanske gelatine. De fleste af disse er meget nemme at lave og egner sig til børn og voksne. For drikkevarer, chill masser af margaritas og sangrias og frugtsaft med masser af barberet is for de yngre gæster.
  • Giv fødderne-stomping mexicansk musik som en passende baggrund for den mexicanske fiesta stemning ved at spille musik fra populære latinske sangere som Ricky Martin, Gloria Estefan og Santana Du kan variere rytmen med noget virkelig mexicansk -. Ved at spille nogle Mariachi band musik, som vil i høj grad forbedre atmosfæren og binde det hele helt.


En mexicansk fiesta part er en stor part til at smide

Sådan at kaste en mexicansk fiesta fest. Dine festdekorationer bør have levende farver.
Sådan at kaste en mexicansk fiesta fest. Dine festdekorationer bør have levende farver.

En mexicansk fiesta part er en stor part til at smide, da det er meget nemt at sætte sammen. De fleste af de fødevarer er lavet af friske og rå ingredienser og kan serveres med varierende grader af varme fra jalapeno peber og chili. Frisk salat, grønne og røde tomater, bønner, majs brød og masser af creme fraiche og ost er hæfteklammer. Serveres fiesta mad på en lang tabel buffet stil og lad dine gæster til at gøre deres egne tacos, burritos eller fajitas. Det kan betyde mere betjener retter, men det kan være meget sjovere, når de kommer op med deres egne versioner af nogle af de traditionelle mexicanske fiesta fest mad.