E2a

Sådan at inspicere en bremsetromle

Kørsel i egen bil er en af ​​de største spænding og resultater en person nogensinde kan føle. Det giver dig en sådan glæde at have følelsen af ​​at bryde væk, mens ruller ned ad en lang og snoet vej. Det er for øjeblikke som dette, at du nemt kan glemme de andre aspekter af kørsel. Aspekter som bilens kilometertal, dækkets tilstand og endnu vigtigere bremserne.

Sådan at inspicere en bremsetromle. Vær sikker før inspektion.
Sådan at inspicere en bremsetromle. Vær sikker før inspektion.

Bremserne er ansvarlig for markedsføringen af ​​de hurtige biler til enten en hurtig stopper eller en blid opbremsning. Når bremserne ikke er i god stand at sætte bilen på et sikkerhedsproblem stopper er på spørgsmålet. Og det betyder, at en bil er ikke egnet til at tage på farten meget mere gå på en høj hastighed drev. Her er nogle tips om, hvordan du undersøger en bremsetromle.

  • Vær sikker før inspektion. Bremsetromlen skal ikke inspiceres uden ordentlig forberedelse. Først skal bilen være i en sikker position for dig at gå under og over at nærlæse dem. En bred nok plads er, hvad du har brug for. For det andet, har en donkraft klar til at tage ned bremsetromlen. For det tredje, hvile inden du starter inspektion. Dette vil hjælpe dig gøre dette job nemt og mere effektivt. Endelig være parat til at tage din bil til en prøvetur efter kontrol. Sørg for at du har en sikker drev måde, hvorpå du kan udføre dette. Indstilling af disse opgaver tidligt på vil hjælpe dig gå om inspicere bilens bremsetromlen.
  • Tag ned i tromlen. Det første skridt er at tage ned bremsetromlen. Kendskab til bremsetromlen maksimale diameter vil hjælpe dig ud. Du kan finde disse oplysninger stemplet på ydersiden af ​​bremsetromlen. Når du har taget ned bremsetromlen tørre støv med en fugtig klud. En godkendt bremse renere vil gøre underværker i at fjerne asbest fra din bremsetromlen. Bortskaf din fugtig klud efter rengøring af tromlen.
  • Ingen pauser for din bremse. Efter rengøring af bremsetromlen, er det tid til at tage et nærmere kig på apparatet. Ved inspektion vil du være på udkig efter ruhed på overfladen, dybe riller og revner. Sørg for at du har et godt lys, så du kan se alle disse. Til tider synes disse små problemer som små misfarvede områder.
  • Kig efter scoring. Hvis du opdager glatte lidt scoringer, du kan tage sig af det med en fint smergellærred. Må ikke bekymre dig, scorede tromlen vil ikke påvirke sin bremsekraft så længe score ikke overstiger 0,0020 inches i dybden. Hvis den nødvendige scoring dybere er konsultere en ekspert eller en mekaniker. Revner og scorer mere end 0,006 bør udskiftes.
  • Kig efter rundhed. Bremsetromlen krop skal være intakt. Den runde form skal holdes intakt. Så få tromlens dimension ved at måle det. Her vil du være i stand til at spotte deformiteter og taper i sine figurer. Den visuelle inspektion for deformitet kan mislykkes dig til tider. For at være sikker på, altid måle.
  • Brug en fugtig klud. Her er en sikkerheds kendsgerning for inspektion din bils tromlebremse. Den fugtig klud til aftørring, er at undgå kontakt med asbest, da stoffet forårsager kræft.


Eftersyn bilens bremsetromle er lidt langsommere, så du kan fremskynde sikkert. Så skal du tage dig tid til at inspicere så du kan være sikker og vej værdig.